x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Leacul din străbuni pentru piele atopică, psoriazis și fiere leneșă. Lidia Fecioru: "dacă găsiți fructele pe câmp, să le uscați "

Leacul din străbuni pentru piele atopică, psoriazis și fiere leneșă. Lidia Fecioru: "dacă găsiți fructele pe câmp, să le uscați "

de Redacția Jurnalul    |    10 Dec 2023   •   08:00
Leacul din străbuni pentru piele atopică, psoriazis și fiere leneșă. Lidia Fecioru: "dacă găsiți fructele pe câmp, să le uscați "
Sursa foto: Captură Adevăruri Ascunse

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse, a vorbit despre un fruct foarte sănătos, care are beneficii multiple asupra organismului și a pielii.

"Physalis este o plantă foarte bogată în betacaroten. Pe timpuri, oamenii se foloseau de această plantă pentru a colora lâna. Colorează foarte bine în roșu.

Se folosește doar fructul. Nu au voie să consume oamenii care au hiperaciditate sau gastrită. Se recomandă persoanele care au probleme cu ciroza.

Este un foarte bun drenaj pentru cei cu fierea leneșă. Ajută mult pentru ochi. Fructele uscate se găsesc la farmacie sau dacă le găsiți pe câmp, să le uscați într-o cutie cu aerisire. 

Physalis este foarte bun pentru dermatita atopică, inclusiv pentru psoriazis", astfel ne îndrumă Lidia Fecioru în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse

×