x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Lordul karmei ajută 3 semne zodiacale în timpul retrogradării lui Saturn în Pești, până în noiembrie 2024

Lordul karmei ajută 3 semne zodiacale în timpul retrogradării lui Saturn în Pești, până în noiembrie 2024

de Andreea Tiron    |    01 Oct 2024   •   09:30
Lordul karmei ajută 3 semne zodiacale în timpul retrogradării lui Saturn în Pești, până în noiembrie 2024
Sursa foto: Hepta/Alegerea schimbării te va elibera.

Alegerea schimbării te va elibera. Saturn și-a început retrogradarea în Pești sâmbătă, pe 29 iunie, o călătorie care va dura până în noiembrie 2024. Saturn este planeta timpului divin, a karmei și a limitelor, iar această perioadă de retrogradare va aduce alinare karmică pentru trei semne zodiacale.

Saturn te ajută să-ți structurezi viața suficient de bine pentru a-ți îndeplini visele și te provoacă să devii mai bun, lucrând mai mult și angajându-te în realizarea obiectivelor tale cele mai dorite. În timpul retrogradării, ești chemat să te concentrezi asupra interiorului, în loc să te focusezi doar pe schimbările exterioare. Acest lucru îți permite să descoperi ce simți cu adevărat că trebuie să urmărești și să faci schimbările necesare pentru a avea mai multă libertate.

Deși Saturn poate părea restrictiv uneori, această tensiune apare doar atunci când te opui schimbării sau creșterii. Dar dacă te lași purtat de val și faci față provocărilor, libertatea și abundența vor fi cu siguranță ale tale.

1. Pești

S-ar putea să te simți epuizat după toată munca depusă recent, dar o oportunitate va apărea pentru a te ajuta să lucrezi mai inteligent, nu mai greu. Saturn a intrat în semnul tău zodiacal în martie 2023 și va rămâne acolo până în mai 2025. Acum ești în linia de final - ai încredere că acest ritm nu va dura la nesfârșit.

Întotdeauna ai avut nenumărate visuri pentru tine și pentru viața ta, dar multe au rămas doar la stadiul de vis. Pentru a manifesta cu adevărat abundența și succesul pe care le dorești, nu doar angajamentul, ci și munca grea sunt necesare.

Retrogradarea lui Saturn în Pești îți oferă ocazia să încetinești puțin. Chiar dacă pare că mai ai multe de făcut, vei avea mai mult timp pentru reflecție. Acesta este un moment prielnic pentru a vedea și înțelege cum poți cere ajutorul celorlalți în demersurile tale, în loc să continui să încerci să faci totul de unul singur.

Folosește această fază pentru a reflecta asupra modului în care îți gestionezi timpul și asupra căii pe care te afli, mai ales dacă există schimbări pe care le eviți. Fă o listă cu persoanele și prietenii care ar putea să te ajute să îți ușurezi munca.

2. Gemeni

De când anul trecut, ai fost atât de concentrat pe carieră și ai făcut atât de multe schimbări, încât poate fi dificil să ții pasul. Vestea bună este că ai făcut progrese semnificative - nu doar în atingerea unui succes mai mare, ci și în a simți, în sfârșit, că trăiești cu adevărat în scopul tău.

Cu Saturn în Pești, această perioadă a fost marcată de schimbări în carieră, întoarcerea la școală sau încercarea de a-ți deschide propria afacere. Deși munca a dominat viața ta în ultimele luni, vei începe să simți că există mai mult loc în viața ta pentru alte aspecte care îți vor oferi confirmarea pe care o căutai.

Pe măsură ce Saturn retrogradează în Pești, sarcinile externe și responsabilitățile de la locul de muncă se vor reduce. În loc să simți că ritmul încetinește, vei fi îndemnat să reflectezi asupra a tot ceea ce ai creat. Este momentul tău să te concentrezi mai mult pe echilibrul general din viața ta, deoarece vei avea mai mult timp să te bucuri de timpul petrecut cu cei dragi, călătorii sau alte activități.

3. Vărsător

Este timpul să preiei din nou controlul asupra vieții tale și să te concentrezi pe stabilitatea și bogăția ta financiară. Ai multe visuri, dar pentru a le transforma în realitate, ai nevoie de mai multe resurse financiare (sau, cel puțin, să practici mai multă responsabilitate cu banii tăi).

Chiar dacă uneori ai tendința să privești banii mai degrabă ca pe o piedică decât ca pe o necesitate, îți va fi de mare ajutor să îți schimbi această perspectivă și să recunoști valoarea pe care o au banii în viața ta. Nu trebuie să devii lacom, dar trebuie să înțelegi că vei avea nevoie de o bază financiară solidă pentru a manifesta multe dintre visele tale.

Saturn retrograd în Pești te invită să reflectezi mai mult asupra finanțelor tale, asupra valorii pe care o atribui banilor și a ceea ce crezi că meriți. După ce ai câștigat bani, îi cheltuiești fără grijă sau încerci să economisești și să-ți gestionezi datoriile? Acestea sunt câteva dintre întrebările pe care Saturn te va îndemna să le explorezi în această perioadă.

Retrogradarea lui Saturn îți cere dedicare și angajament pentru creștere și îmbunătățire, așa că timpul petrecut pentru a reflecta asupra banilor va aduce beneficii semnificative. Tot ceea ce Saturn îți cere să faci este pentru a te pregăti pentru abundența pe care o dorești, așa că acceptă această perioadă de revizuire financiară cu încredere.

×
Subiecte în articol: karma 3 zodii saturn