x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Luna Nouă din 6 octombrie 2021 aduce echilibru pentru aceste 4 zodii

Luna Nouă din 6 octombrie 2021 aduce echilibru pentru aceste 4 zodii

de Moira Dună    |    04 Oct 2021   •   15:52
Luna Nouă din 6 octombrie 2021 aduce echilibru pentru aceste 4 zodii

Ne aflăm în perioada retrogradării planetei Mercur, iar presiunea pe care o simțim este destul de mare. Putem să luăm o pauză ? Din fericire, există speranță întrucât Luna Nouă din 6 octombrie are loc în zodia Balanței, scrie bustle.com.

În timp ce unele zodii vor  fi greu încercate, altele vor experimenta sentimente de reînnoire. Este momentul pentru a începe noi proiecte deși probabil le vom amâna până când Mercur va reveni la mersul său direct, pe 18 octombrie. 

Totuși, avem mari speranțe că vom merge mai departe cu un sentiment de pace. Ne vom concentra astfel pe armonie și dreptate. Parteneriatele de orice fel devin importante. Unele semne se luptă să restabilească echilibrul între muncă, viața socială și familie, în timp ce altele sunt afectate de dramatism cosmic în relațiile lor.

Gemeni

Această Lună Nouă este despre plăcere, așa că lucrurile vor fi mai ușoare pentru tine. Vei avea sentimente de satisfacție și nu-ți fie frică să te răsfeții. Îț vei  deshide inima către o nouă iubire. Folosește-te de energia acestui eveniment astonomic pentru a toate tipurile de exprimare și intimitate. 

Balanță

Este timpul să strălucești. Îți vei vedea dorințele împlinite. Pentru tine este cea mai importantă Lună Nouă din  an, așa că asigură-te că faci paș mari pentru a-ți crea viața pe care ai visat-o. O lună nouă este universul care îți deschide o ușă, iar acesta este în semnul tău.

Săgetător

Acum vei vedea ce admirat ești. Multe semne trec prin drame în relațiile lor, dar pentru tine este o perioadă de distracție cu prieteni, vechi sau noi. Dacă folosești puterea acestei Luni Noi, vei avea tot anul parte de aventuri. Bucură-te de distracție planificându-ți următoarea călătorie cu prietenii după 18 octombrie. 

Capricorn

Lucrurile se îmbunătățesc în viața ta profesională. Te vei simți relaxat, așa că actualizează-ți CV-ul și caută modalități de a avansa în carieră. Vrei să semnezi contracte noi după încheierea retrogradării planetei Mercur. 

 


 

 

 


 
×
Subiecte în articol: luna noua