x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic vineri, 29 septembrie 2023. Ce aduce Luna Plină în Berbec? Cele mai afectate zodii: Berbec, Fecioară, Balanță, Săgetător

Horoscop zilnic vineri, 29 septembrie 2023. Ce aduce Luna Plină în Berbec? Cele mai afectate zodii: Berbec, Fecioară, Balanță, Săgetător

de Andreea Tiron    |    28 Sep 2023   •   12:15
Horoscop zilnic vineri, 29 septembrie 2023. Ce aduce Luna Plină în Berbec? Cele mai afectate zodii: Berbec, Fecioară, Balanță, Săgetător
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic vineri, 29 septembrie 2023. Gemenii se concentrează pe nevoile celorlalți, Scorpionii sunt presați de termene limită, iar Vărsătorii au parte de multe schimbări

Berbec

Te afli într-un moment critic din punct de vedere emoțional, cu Luna Plină de astăzi în zodia ta. În timp ce atenția suplimentară pe care ai acordat-o altora în viața ta în aceste zile este pozitivă și benefică, dacă exagerezi, s-ar putea să nu-ți recunoști pe deplin propriile nevoi și dorințe. Pot rezulta granițe neclare, ceea ce vă poate afecta negativ relațiile. Această Lună Plină îți dă permisiunea de a te vindeca.

Taur

Luna plină de astăzi te îndeamnă să privești în interior. S-ar putea să ajungi la o realizare importantă despre odihnă și relaxare sau să-ți descoperi adevăratele sentimente cu privire la o problemă. Nu este momentul acum să luați decizii importante. În schimb, acesta este un moment bun pentru a vă recunoaște sentimentele, instinctele sau bănuielile.  Primul pas pentru a trece peste acele lucruri care te țin pe loc este să identifici problemele, ceea ce te ajută să faci această Lună Plină.

Gemeni

Sentimentele pentru cineva pot înflori astăzi. Luna Plină stârnește nevoia de a acorda o atenție specială prieteniilor, vieții sociale, fericirii, viselor și speranțelor tale. Această lunație îți amintește de nevoile celorlalți, fie că este vorba despre sprijin sau despre un sentiment de apartenență. Atingerile în acest moment pot fi terapeutice!

Rac

Vrei să preiei conducerea. O recompensă, un premiu sau finalizarea unui proiect vă va motiva să acționați. Luna Plină de astăzi are loc în sectorul carierei și în sectorul public și vă poate provoca să stați departe de lumina reflectoarelor sau să evitați anumite responsabilități! Menținerea echilibrului și multă răbdare sunt benefice.

Leu

Realizările și epifaniile sunt posibile astăzi. Luna Plină face apel la experimentare, mai ales dacă v-ați concentrat intens asupra vieții personale în ultimul timp. Este un imbold pentru a-ți completa viața cu activități care îți hrănesc spiritul și mintea! Luna Plină de astăzi îți amintește să-ți hrănești sufletul sau să înveți ceva nou.

Fecioară

Lună Plină aduce revelații, epifanii și puncte de cotitură în viața ta, legate în primul rând de o relație intimă.  Vei învăța multe despre sentimentele tale astăzi, deoarece această lunație te trezește la ceea ce vrei sau ai nevoie! Ești surprins să afli despre sentimentele tale pentru cineva (sau ale lui/ei pentru tine). Lună Plină va scoate în evidență și o problemă financiară.

Balanță

Independența și nevoile tale personale sunt importante acum, când Soarele este în zodia ta. Cu toate acestea, Luna Plină de astăzi îți amintește că ai nevoie de ceilalți pentru a fi mai bun. Emoțiile sunt mari și poate puțin exagerate astăzi. Luați în considerare modalități de a vă îndepărta de tiparele și obiceiurile dăunătoare. Pot exista frustrari sau o conștientizare sporită cu privire la nevoile relației tale care necesită schimbări. Sentimentele tale adevărate ies acum la suprafață  și sunt brutale.

Scorpion

Poți simți o dorință bruscă și puternică de a-ți îmbunătăți echilibrul muncă-odihnă. Termenele limită pot fi presante acum dacă ați stat prea mult în concediu. Metodele obosite și învechite trebuie să dispară dacă nu funcționează pentru tine! Concentrați-vă pe modalități de a vă îmbunătăți productivitatea. Asigurați-vă că ascultați semnalele corpului dvs. acum. Încercați să intrați în contact cu dorințe sau frustrări îngropate, care au nevoie acum de atenția dumneavoastră totală.

Săgetător

Cu Luna Plină de astăzi, este dificil să-ți ignori adevăratele sentimente. Ziua duce la descoperiri semnificative legate de hobby-uri, activități creative, copii și obiective de fericire pe termen lung. O lună plina se referă, în general, la soluționarea problemelor și la căutarea echilibrului, iar tu te trezești în fața unor sentimente pe care este posibil să le fi ignorat sau le-ai lăsat deoparte. Evenimentele de astăzi fac lumină brusc într-o relație cu un prieten sau cu un iubit. Ascultă-ți inima, dar fă-ți timp înainte de a sari la concluzii și decizii, deoarece emoțiile sunt probabil amplificate, astfel încât trebuie să le acordați atenția cuvenită.

Capricorn

Luna Plină iluminează familia, casa și problemele personale. S-ar putea să recunoașteți nevoi pe care recent le-ați lăsat deoparte sau le-ați trecut cu vederea și asta v-a îndepărtat mult de propria persoană. Dacă te-ai concentrat prea mult pe responsabilitățile tale față de carieră și lumea exterioară, trebuie să îți echilibrezi viața personală. Această Lună Plină vă reamintește că trebuie să vă reîncărcați bateriile pentru a vă putea ocupa și de celelalte domenii ale vieții voastre.

Vărsător

Comunicațiile, conexiunile și transportul sunt în centrul atenției,  iar astăzi vor avea loc foarte multe schimbări! Luna plină vă atrage atenția asupra termenelor limită, comisiilor și documentelor. Onestitatea cu propria persoană are un efect minunat, de curățare și de vindecare. De fapt, o revelație despre sentimentele tale cu privire la o problemă te poate stimula. Există astăzi o tendință spre extreme emoționale, dar energia pozitivă ajută să faceți ceva constructiv odată ce vezi lumina despre o problemă.

Pești

Luna plină aduce revelații în sectorul resurselor. Această lunație poate aduce un punct de cotitură în chestiuni legate de bani, proprietate, obiecte de valoare,  împărțirea responsabilităților și dinamica puterii. Vedeți o problemă mai clar și sunteți sincer cu voi înșivă, ceea ce poate fi vindecător. Este un moment fabulos pentru realizări și descoperiri care te pun pe calea către independență, securitate și maturitate.

×