x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Luna Plină din 20 octombrie 2021. 3 zodii vor avea probleme în dragoste

Luna Plină din 20 octombrie 2021. 3 zodii vor avea probleme în dragoste

de Moira Dună    |    19 Oct 2021   •   16:36
Luna Plină din 20 octombrie 2021. 3 zodii vor avea probleme în dragoste
Sursa foto: Hepta

Sunt oameni a căror viață se învârte în jurul iubirii în timp ce alți cred că este un concept prea abstract pentru a-i da atenție. Există însă și o parte distractivă, scrie yourtango.com.

Lunii în Berbec nu-i pasă de ce simți sau crezi, te va trimite la plimbare fără întrebări. Berbecul este dominat de Marte, planeta războiului, așa că situația pare cam fără speranță. Luna reprezintă sensibilitățile tale, intuiția, stările sufleteștii. Berbecul înseamnă presiune, agrersivitate, chiar și aroganță. Așa încât, dacă amesteci Luna cu Berbecul îți vei spune „Nu mi se întâmplă niciodată nimic rău”.

Acum, să te îndrăgostești nu este deloc un lucru rău, iar Luna în Berbec te va împinge direct în mijlocul furtunii fără să te gândești înainte.

Berbec

Orice persoană născută sub semnul Berbecului este încântată că aparține acestui semn. Se  aruncă cu capul înainte fără să se gândescă. Așa că această Lună o să te încurce foarte tare. Fie că ești pe cale să se îndrăgostești ori ți se va întâmpla foarte repede, te vei simți acum incomod pentru că ții se va părea că ai șanse mari să intri într-o relație. Însă este timpul să gândești înainte și să fii discret. 

Gemeni

Ești, în mod natural, sceptic în privința dragostei și a relațiilor dar asta nu te-a împiedicat nicodată să te înneci. Însă cauți mereu următoarea șansă iar acum este momentul în  care crezi că o găsești. Numai că este probabil să fie o greșeală. Nu este momentul favorabil să te arunci în povestea asta. Ești preispus la un comportament impulsiv care ți-a permis să experimentezi lucruri grozave eîn viiață dar ai învățat și despe dragoste și despre ce e bine pentru tine. Să nuoști ma întâi pe celălalt înainte de a începe o poveste de dragoste. 

Rac

Ești un candidat principal pentru dragoste. Asta ți-ai dorit toată viața. Poate ai ținut gândul ăsta secret, crezând că este o prostie, te va face să pari vulnerabil. Însă acum ești pe cale să te îndrăgostești și vei simți durerea dorinței, a obsesiei, a dorului. Se întâmplă totul foarte repede. Asta poate fi și distractiv. Așa că începe ma întâi de la o prietenie. Nu știi dacă este iubirea vieții tale dar tu ești propriul stăpân și, dacă o să-ți placă, nu vei spune nu. 

×
Subiecte în articol: lună plină dragoste