x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Mihai Voropchievici: Iată cele mai puternice 6 zodii. Nu le stă nimic în cale. Pot muta munții din loc

Mihai Voropchievici: Iată cele mai puternice 6 zodii. Nu le stă nimic în cale. Pot muta munții din loc

de Redacția Jurnalul    |    01 Oct 2023   •   08:00
Mihai Voropchievici: Iată cele mai puternice 6 zodii. Nu le stă nimic în cale. Pot muta munții din loc
Sursa foto: Captură Adevăruri Ascunse

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, topul celor mai puternice zodii.

Iată ce spune cunoscutul numerolog, potrivit antena3.ro:

”De multe ori, toți trecem prin momente dificile, dar acționăm în funcție de cât de puternică este personalitatea noastră, coroborată cu intuiția, despre care se spune că este soră geamănă cu premoniția. A intui înseamnă a vedea ceva înainte și a fi premonitor, vezi cam ce se întâmplă.

Oamenii care se ocupă de zona aceasta ezoterică au stabilit un top al celor mai puternice șase zodii, jumătate din zodiac.

Scorpionii trec singuri peste orice obstacol

Una dintre cele mai puternice zodii este Scorpionul. Deși par sensibili, Scorpionii au o forță lăuntrică extraordinară, deoarece reușesc să treacă singuri peste orice obstacol, fără ajutorul nimănui. Țin foarte multe lucruri în ei, nu se deschid, sunt mai introvertiți. Reușesc să-și ascundă emoțiile foarte bine, iar nimeni din jur, nici măcar familia sau prietenii nu-și pot da seama când trec prin momente dificile. Au o putere de nedescris, iar nimeni și nimic nu poate schimba acest lucru, indiferent cât de greu este obstacolul.

Taur sunt artizanii propriului lor succes

În viață, nativii Taur trec prin foarte multe lucruri. Au multe încercări, au foarte multe obstacole de depășit și se descurcă, la fel ca Scorpionul, singuri, fără ajutorul celor din jur. Nu vorbesc despre problemele pe care le au, ci preferă să țină totul în ei ascuns, iar singurele persoane cu care vorbesc sunt prietenii și câțiva membrii ai familiei. Aceștia au o ambiție atât de mare, pentru că ei doresc neapărat să fie oameni de succes și să reușească să depășească cu brio toate obstacolele pe care le întâmpină. La fel ca Scorpionii, vor să fie autorii sau artizanii propriului lor succes.

Săgetătorii pot muta munții din loc

Săgetătorii au o putere emoțională fantastică. Pot face tot ceea ce își doresc. Pot muta munții din loc și, indiferent de ce se întâmplă, niciodată nu se dau bătuți. Reușesc să materializeze tot ceea ce își propun, iar nimeni și nimic nu îi poate opridin a-și îndeplini obiectivele. Nativii din zodia Săgetător sunt în stare să meargă până în pânzele albe pentru a-și îndeplini visele și ăși apără persoanle apropiate cum puține zodii o pot face. Prin excelență, Săgetătorul este zodia protejată de Divinitate.

Capricornul, o zodie puternică

Capricornii au o putere fantastic de mare. Au foarte mult autocontrol, pe toate planurile, iar viața lor nu se transformă niciodată în haos, indiferent la ce problemă ar fi condus o situație. Nu se lasă niciodată conduși de restricții. Pune-i o restricție Capricornului și ti-ar strica peretele. De regulă, capricornii sunt oamenii care ceea ce au spus, au făcut și ceea ce fac, fac în conformitate cu ceea ce spun și gândesc. Deci, sunt oameni atât de conformiști, analiști și de multe ori poți să zici că sunt încăpățânați, dar este perseverență. A persevera e diavolesc, dar e cu reușită.

Berbecul, a cincea cea mai puternică zodie

Încăpățânarea Berbecilor, de cele mai multe ori, vine dintr-o putere lăuntrică foarte mare. Aceștia au obiective și niște standarde foarte bine stabilite și nu vor renunța la ele pentru nimeni și pentru nimic în lume. Pot realiza tot ceea ce își propun și pot depăși orice obstacol, deoarece au o putere foarte mare ce nu poate fi contestată și pe care știu să o pună în valoare pentru a obține succesul sau rezultatul scontat.

Leii știu foarte bine ce trebuie să facă pentru a ajunge unde își doresc

Nativii zodiei Leu reușesc să se bazeze întotdeuna pe rațiune și nu își ascultă foarte des sentimentele  Aceștia au un obiectiv foarte bine stabilit și merg către atingerea lui, indiferent de obstacolele care se ivesc pe parcurs și pe care le depășesc întotdeauna cu brio. Știu foarte bine ce trebuie să facă pentru a ajunge unde își doresc și nu lasă pe nimeni să le strice planul”, a spus numerologul Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Voropchievici

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici zodii puternice top