x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop În jurul acestor femei se învârte lumea. Mihai Horopchievici: Cei care nu s-au însurat au de unde să aleagă

În jurul acestor femei se învârte lumea. Mihai Horopchievici: Cei care nu s-au însurat au de unde să aleagă

de Redacția Jurnalul    |    18 Aug 2024   •   00:05
În jurul acestor femei se învârte lumea. Mihai Horopchievici: Cei care nu s-au însurat au de unde să aleagă
Sursa foto: Adevaruri Ascunse/Mihai Voropchievici

"Vorbim despre zodiile feminine cele mai prețioase, după ele se învârte lumea"

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, top 5 cele mai preţioase femei din zodiac.

Leu

Sunt cunoscute pentru carisma lor. Strălucesc în orice context social.Prezența ei este ușor de remarcat în orice încăpere. Au abilitatea de a-i inspira pe toţi cei din jur. Sunt generoase şi fac orice pentru persoanele dragi. Sunt pasionale şi de mare încredere. Bărbații sunt atrași de puterea lor interioară. Atât în calitate de prietenă, dar și de iubită, va face orice pentru persoanele dragi.

Gemeni

Sunt maeștre ale cuvintelor. Sunt apreciate pentru creativitatea de care dau dovadă. Pot ieşi cu graţie din orice situaţie tensionată. Este pasională și loială. Aceşti nativi trăiesc intens toate emoţiile. Sunt apreciate pentru entuziasm şi simţul umorului. Relația cu o femeie gemeni este plină de aventură și spontaneitate.

Rac

Sunt sensibile şi pline de grijă pentru cei din jur. Sunt partenerele ideale pentru cei care îşi doresc un cămin cald şi stabil. Nativele din zodia Rac pun pe primul loc fericirea celor din jur. Loialitatea şi empatia sunt punctele lor forte.

Balanţă

Balanţele sunt simbolul echilibrului şi al armoniei. Aceste femei ştiu să creeze relaţii armonioase. Sunt pline de farmec şi pot gestiona cu diplomaţie orice situaţie dificilă. Bărbatul care alege o balanță se bucură de generozitatea cu care aceasta își arată sentimentele.

Peşti

Sunt visătoare şi romantice, aducând un aer de magie în toate relaţiile lor. Este extrem de empatică şi intuitivă. Au o mare capacitate de a oferi iubirea necondiţionată. Înțelege profund sentimentele partenerului.

×
Subiecte în articol: Mihai Horopchievici femei pretioase zodiac