x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 19 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 19 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

18 Oct 2012   •   19:08
Horoscop zilnic, vineri 19 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Contextul astral de astăzi îţi aduce afinitate pentru cooperare şi parteneriat. Raporturile cu colaboratorii profesionali, cu care tratezi de pe picior de egalitate, sunt optime. În ceea ce-i priveşte pe subordonaţi, ai tendinţa de a le vorbi de sus şi de a-ţi impune punctul de vedere. Fii diplomat, pentru a evita bârfele la adresa ta, ascultă activ şi ţine cont de toate părerile exprimate.

Taur
Astăzi dispui de o vitalitate foarte puternică. Programul tău de lucru este echilibrat, armonios, şi colaborezi foarte bine cu colegii de serviciu sau cu subordonaţii. Intuiţia îţi este foarte activă şi manifeşti mare atracţie pentru risc sau aventură. Nu este o zi favorabilă speculaţiilor financiare, fie că este vorba despre banii tăi sau ai altora, la care ai acces.

Gemeni
Tu continui să investeşti multă energie în relaţii şi parteneriate. Dispui de multă creativitate, te bucuri din plin de viaţă, ai chef de joacă şi de distracţii. Relaţiile cu persoană iubită sau cu copiii sunt armonioase şi fructuoase. La domiciliu s-ar putea isca un conflict cu cineva din familie, probabil o femeie care te-ar putea critica pentru spiritul aventurier.

Rac
Tu astăzi eşti stimulat de astre în zona relaţiilor cu colegii de muncă şi a modului în care te administrezi. Te implici afectiv în activitatea de zi cu zi, dar nu îţi place monotonia sau rutina. Fraţii sau surorile ţi-ar putea adresa vorbe critice sau poate nu îţi convine pragmatismul lor. La domiciliu îţi prieşte atmosfera şi aici ţi-ai putea regăsi echilibrul interior, sprijinit de familie.

Leu
Sub influenţa astrelor de astăzi, dispui în continuare de multă vitalitate şi energie fizică pe care le consumi prin jocuri sau prin călătorii de scurtă durată, la mică distanţă de casă. Ai tendinţă de a exagera cu cheltuielile, manifeşti atracţie pentru obiecte sau distracţii costisitoare, ceea ce ar putea genera unele discuţii încordate cu persoană iubită, legate de bani.

Fecioară
În ceea ce te priveşte, cauţi compania familiei şi a apropiaţilor, cu care îţi place să dezbaţi filosofia de viaţa. Eşti preocupat de securitatea materială şi te străduieşti să găseşti resurse financiare pentru a economisi şi a fi protejat din punct de vedere material. Încordarea datorată dorinţei de a acumula ţi-ar putea atrage dezaprobarea familiei. Revizuieşte-ţi atitudinea şi ai încredere în ziua de mâine.

Balanţa
Tu astăzi eşti foarte încercat în zona gândirii şi a mentalităţii. Mintea ta este foarte activă, fabrici tot felul de gânduri şi ai putea trage concluzia că vechile tale convingeri nu mai funcţionează. Meditaţia, rugăciunea sau introspecţia ţi-ar putea deschide noi lumi de explorat. Se prefigurează noi surse de câştig financiar din munca proprie.

Scorpion
Zilele acestea resimţi evenimentele astrale pe axa posesiunilor, resursele tale versus resursele celorlalţi. Pe de o parte, ai simţul abundenţei şi eşti mulţumit de resursele financiare proprii, dar pe de altă parte, ai aşteptarea de a primi şi te implici în parteneriate cu pretenţia de a câştiga ceva. Este bine să fii pragmatic dar a venit momentul să înveţi lecţia altruismului.

Săgetător
Astăzi eşti provocat să îţi revizuieşti atitudinea şi modul în care te proiectezi în ochii celorlalţi. Cel mai bun mod de a o face, este să îţi analizezi, precum propria imagine în oglindă, partenerii şi oamenii cu care îţi este dat să relaţionezi. Dacă eşti exigent şi ai standarde ridicate, nu uită să oferi acelaşi lucru la schimb pentru a păstra echilibrul.

Capricorn
Contextul astral de astăzi îţi oferă şansă să îţi revizuieşti modul în care te administrezi şi cum echilibrezi munca cu nevoia de odihnă şi reculegere pentru a-ţi reîncărca bateriile şi pentru a-ţi menţine starea de sănătate. Ar putea fi trezită latura ta evlavioasă şi te-ai putea dedica activităţilor filantropice, de ajutorare a persoanelor cu nevoi speciale.

Vărsător
În ceea ce te priveşte, astăzi eşti încercat pe axa afectivităţii, legat de modul în care primeşti şi dăruieşti iubirea. Ai de echilibrat relaţia cu persoană iubită şi dorinţa de a onora circumstanţele sociale. Soluţia pare să vină pe calea receptivităţii, prin deschiderea spre a primi fără a avea nici un fel de aşteptări. Fii fidel inimii tale şi acţionează în conformitate cu ea.

Peşti
În cazul tău, azi eşti provocat să restabileşti echilibrul între viaţa profesională şi viaţa de familie. Odată cu experienţa de viaţă acumulată, ai învăţat ce îţi placeşi ce nu îţi face plăcere. Acum este un moment în care se impune să fii sincer cu tine însuti şi cu ceilalţi, să comunici clar, deschis, cu diplomaţie  în aşa fel încât să restabileşti armonia în relaţiile tale.

×