x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Zodia Capricorn: Totul despre dragoste, muncă, prietenie, familie

Zodia Capricorn: Totul despre dragoste, muncă, prietenie, familie

de Moira Dună    |    22 Dec 2021   •   16:20
Zodia Capricorn: Totul despre dragoste, muncă, prietenie, familie
Sursa foto: Hepta

Capricornul este un semn de pământ, condus de planeta Saturn. Este foarte preocupat de bine și rău, ceea ce îl poate face dur cu el însuși și cu cei din jur. Este în același timp tradițional și independent, scrie chatelaine.com.

Este, poate, cea mai ambițios semn din zodia și se străduiește să știe totul despre orice. Este atât de rațional încât se poate crede că este lipsit de emoții dar acest lucru nu este adevărat. Deși nu este prea răbdător, își urmărește cu tenacitate obiectivele. 

Calități

Constant, înțelept, ambițios, motivat

Muncă

Capricornul are mereu un scop și muncește din greu să-l realizeze. Dintre toate zodiile, este cel mai potrivit să construiască un imperiu. Se dedică unei sarcini și nu renunță până când nu o face corect. Este plin de resurse, poate gestiona bine detaliile și este de neoprit. Cheia este să găsească locul potrivit pentru a dedica toată această energie.

Dragoste

Cu greu se îndrăgostește pentru că și în iubire caută un motiv material dar atunci când o face, se implică total. Își arată dragostea prin acțiunile sale mai mult decât prin cuvinte. Loial și statornic, se poate căsători pentru stabilitate și siguranță în loc de dragoste pasională și asta este în regulă, atâta timp cât nu renunță la fericire. 

Prietenie 

Nu are mulți prieteni dar cei care sunt devin ca o familie pentru ei și nu-i va abandona la greu. Au un simț al umorului sarcastic. 

Familie

Problemele din copilărie îl urmăresc și în viața de adult, astfel încât îi va afecta profund familia pe care și-o crează. Ca părinte sau partener, are tendința de a fi greoi, dar se străduiește să fie corect. Ascultă nevoile celorlalți, astfel încât să nu se înstrăineze de casă. 


 
×
Subiecte în articol: capricorn