x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop O zodie devine un coșmar pentru cei din jur până pe 3 noiembrie 2024. N-o să-ți vină să crezi despre cine este vorba

O zodie devine un coșmar pentru cei din jur până pe 3 noiembrie 2024. N-o să-ți vină să crezi despre cine este vorba

de Andreea Tiron    |    19 Sep 2024   •   09:30
O zodie devine un coșmar pentru cei din jur până pe 3 noiembrie 2024. N-o să-ți vină să crezi despre cine este vorba
Sursa foto: Hepta/Nativii unei zodii își pun nevoile și dorințele pe primul loc, fără regrete.

Nativii unei zodii își pun nevoile și dorințele pe primul loc, fără regrete. Stabilesc limite clare și nu mai acceptă niciun fel de compromis.

Această zodie va fi un adevărat coșmar în următoarele două luni, până pe 3 noiembrie 2024

Conform astrologului Evan Nathaniel Grim, zodia care intră în era sa de răufăcător de acum până pe 3 noiembrie este nimeni alta decât Racul.

„În următoarele două luni, chiar și cea mai mică perturbare emoțională la această zodie poate exploda într-un război total. Racii vor fi conduși de dorințele lor și vor încerca să se impună în orice situașie, deoarece Marte, planeta agresiunii, se află în semnul lor.”

Marte este zeul războiului, iar Racul este probabil cea mai sensibilă zodie, fiind guvernată de Lună.

Agresiunea pasivă și schimbările de dispoziție vor fi la ordinea zilei. Asta înseamnă că sentimentele tale contează mai puțin pentru Rac decât au contat vreodată, ceea ce este, cu siguranță, un eveniment nou, având în vedere că Racii sunt cunoscuți pentru a fi un semn blând și atent.

Racii vor ajunge la un punct de epuizare până la începutul lunii ianuarie, când Marte va fi retrograd în semnul lor și va rămâne așa până la sfârșitul lui februarie 2025. 

Această perioadă de retrogradare, cunoscută pentru trezirile sale emoționale, va avea un efect profund asupra Racilor. Vor începe să realizeze unde și-au irosit energia și vor petrece acest timp cerând scuze pentru comportamentul lor neglijent.

Deși energia poate fi dificil de gestionat, acest tranzit îi învață că există putere în sensibilitate. Prin aceasta, putem doar spera că Racii vor învăța să găsească un echilibru sănătos între a fi grijuliu și sensibil, dar și curajos și îndrăzneț.

Și până la sfârșitul acestui ciudat tranzit al lui Marte, ne putem aștepta ca acest semn să iasă cu o perspectivă mai clară asupra propriei persoane și cum să-și afirme personalitatea fără a exagera.

×
Subiecte în articol: zodie cosmar marte rac