x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii se despart până la sfârșitul lunii martie 2024

3 zodii se despart până la sfârșitul lunii martie 2024

de Redacția Jurnalul    |    29 Mar 2024   •   18:30
3 zodii se despart până la sfârșitul lunii martie 2024
Sursa foto: Pexels

Mai sunt câteva zile până se încheie această lună, astfel că unele zodii au luat deja deja decizia să se despartă de partenerul lor de viață.

Acestea nu suferă prea mult deoarece au gândit mult înainte și consideră că este cea mai bună hotărâre. 

Berbec
Dacă decizia ta finală este de a pune capăt relației în care te afli, atunci mai mult ca sigur știi ce faci. Ești capabil de un comportament impulsiv, dar nu și acum. Acest lucru se pregătește în mintea ta de câteva săptămâni, iar singurul lucru care are sens pentru tine este ca tu să te desparți de partenerul tău.

Leu
Ceea ce nu credeai că vei permite să se întâmple este acum ceva ce ți-ai dori să se întâmple cât mai repede. Relația ta a ajuns la final și ai prefera să o vezi sfârșită decât să continue într-un mod nociv. La un moment dat, erai atât de mândru de această poveste de dragoste și însemna atât de mult pentru tine să fii alături de persoana cu care ai petrecut atât de mult timp. Acum, împacă-te cu ideea că, așa cum se întâmplă cu mulți oamenii, pierdem din interes și, uneori, acest lucru nu poate fi evitat.

Săgetător
O parte din ceea ce îți aduce vindecarea este faptul că știi că, pentru a ajunge acolo, trebuie să te confrunți cu lucrurile din viața ta care te împiedică de la destinul tău victorios. Unul dintre aceste lucruri devine foarte evident pentru tine. Nu ai anticipat acest impuls de creștere mentală și emoțională. Acum că a venit, simți că îți ești dator să privești cu sinceritate ceea ce se întâmplă în viața ta sentimentală, potrivit spynews.ro.

×
Subiecte în articol: zodii despartiri