x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cele mai incompatibile zodii în dragoste

Cele mai incompatibile zodii în dragoste

de Moira Dună    |    14 Iun 2021   •   12:26
Cele mai incompatibile zodii în dragoste
Sursa foto: Hepta

Relațiile romantice sunt complicate, dar compatibilitățiile astrologice ne-ar putea ajuta să înțelegem lucrurile. Astfel, putem evita  pierderea timpului cu o persoană cu care nu ne potrivim. Desigur, potrivirea dintre dintre două persoane implică mai mult decât cercetarea doar a semnelor solare, scrie bustle.com.

Trebuie să ne uităm la legăturile dintre astrogramele celor două persoane pentru a obține o imagine cosmică asupra relației. Planeta dragostei, Venus, cea a războiului dar și a sexului, Marte și Luna joacă roluri majore în viața noastră amoroasă. Și, până la urmă, doar pentru că anumite zodii sunt incompatibile pe hârtie nu înseamnă că lucrurile nu vor funcționa între ele.

Este posibil să găsim chimie și înțelegere cu oameni din toate semnele, este posibil să fie nevoie numai de un compromis sau să implice un pic mai multă luptă. 

Berbec - Rac

Berbecul și Racul sunt cel mai puțin compatibile. De ce? Berbecul este îndrăzenț și impulsiv iar Racul este rezervat și protector, așa încât Berbecul va face cu greu față nevoii Racului de liniște și pace. Dorința de securitate a unui Rac ar putea fi plictisitoare pentru tumultuosul Berbec, i-ar sensibilitatea lui îl va călca pe nervi. Așadar, cei doi vor trebui să găsească un echilibru între ieșirile tumultoase și zona de confort.

Taur - Leu

Taurul nu se înțelege cu Leul.  De ce? Pentru că Taurul se mișcă încet și se bucură de plăcerile simple ale vieții. De aceea, energia fierbinte și atrăgătoare a Leului este prea puternică. Leului îi place să fie în centrul atenției și are o doză de dramatism, care reprezintă o provocare pentru atmosfera rezervată și pământească a Taurului. Va trebui să fie amândoi dispuși la compromisuri pentru a face ca o relație să funcționeze.

Gemeni - Pești

Gemenii și Peștii sunt clar cei mai incompatibili.  De ce? Comunicarea este importantă pentru Gemeni, motiv pentru care întâlnirea cu un Pește visător ar putea fi frustrantă. Peștii se sprijină puternic pe intuiția lor, ceea ce nu întotdeauna se încadrează în modul de gândire logic al Gemenilor. Semn de aer, intelectual, Gemenii nu acceptă să pună sentimentele înaintea faptelor, așa cum fac Peștii, și ar putea duce la dezacorduri și resentimente. Deși o poveste de dragoste între cei doi nu este imposibilă, diferențele de comunicare ar putea să împiedice dezvoltarea unei relații.

Fecioară - Săgetător

Cele  două semne nu se înțeleg. De ce ? Dorința de ordine și rațiune a Fecioarei i-ar putea părea frustrantă Săgetătorului înflăcărat, spontan și capricios. Totodată, Arcașul are o fire fericită și dispusă să-și asume riscuri. Astfel că spirtul liber al Săgetătorului i se va părea nesăbuit unei Fecioare. Stresul de a fi nevoită să țină pasul cu deciziile hazarate ale Săgetătorului și dorința acestuia de senzații tari, o va determina pe Fecioară să se  considere presată.

Balanță - Capricorn

Balanța și Capricorn-ul nu se potrivesc. De ce? Balanța este socială, diplomată și dornică de echilbru, astfel că întâlnirea cu un Capricorn ultra-pragmatic ar putea fi o experiență frustrant. Relațiile contează mult pentru Balanță, așa încât carieristul Capricorn, care își pune profesia pe primul loc, devine frustrant pentru Balanță. Aceasta consideră că atitudinea Capricornului față de viață este lipsită de sens și mult prea dură. Astfel încât, Balanței îi va fi greu să reziste criticilor constructive ale Capricornului. 

Scorpion - Vărsător

Scorpionul și Vărsătorul se întâlnesc dar degeaba. Scorpionul are nevoie de intimitate și loialitate în relație, ceea ce nu va primi de la drumurile sociale și avangardiste ale Vărsătorului. Acesta din urmă este aerian, distant și detașat emoțional, ceea ce reprezintă o problemă uriașă pentru semnul de apă, profund, sensibil, sentimental al Scorpionului. Vărsătorului îi place să privească lucrurile dintr-o perspectivă largă și colectivă, în timp ce Scorpionul vrea să intre în profunzimea lucrurilor. 

 

 

×
Subiecte în articol: zodii dragoste horoscop