x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech După Twitter și Facebook pregătește disponibilizări pe scară largă

După Twitter și Facebook pregătește disponibilizări pe scară largă

07 Noi 2022   •   11:34
După Twitter și Facebook pregătește disponibilizări pe scară largă

Meta, compania mamă a Facebook, pregătește disponibilizări pe scară largă în această săptămână, relatează Wall Street Journal.

Meta intenționează să înceapă concedierile pe scară largă în această săptămână. Concendierile vor afecta mii de angajați, a scris Wall Street Journal, citat de Reuters.

Meta, compania mamă a Facebook, a prognozat în octombrie un trimestru slab și costuri semnificativ mai mari anul viitor. Perspectivele dezamăgitoare vin în contextul în care Meta se confruntă cu încetinirea creșterii economice globale, cu concurența din partea TikTok, cu modificările aduse de Apple în materie de confidențialitate și cu îngrijorări legate de cheltuielile masive pentru metavers.

Directorul executiv Mark Zuckerberg a declarat că se așteaptă ca investițiile în metavers să dureze aproximativ un deceniu pentru a da roade.

Între timp, el a fost nevoit să înghețe angajările, să închidă proiecte și să reorganizeze echipele pentru a reduce costurile.

Compania și-a redus în iunie planurile de angajări ale unor ingineri cu cel puțin 30%, Zuckerberg avertizându-i pe angajați să se pregătească pentru o criză economică.

(sursa: Mediafax)

×