x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Ştiinţă Căprioare înnebunite de foame „dau spargeri” în restaurante, magazine, şcoli şi biblioteci din SUA (VIDEO)

Căprioare înnebunite de foame „dau spargeri” în restaurante, magazine, şcoli şi biblioteci din SUA (VIDEO)

02 Feb 2012   •   11:54
Căprioare înnebunite de foame „dau spargeri” în restaurante, magazine, şcoli şi biblioteci din SUA (VIDEO)

O caprioara infomeata s-a aventurat, marti, in plina zi, pe strazile din Washington si a sarit prin vitrina unei biblioteci, facand tandari geamul. Ulterior, a ravasit interiorul cladirii, fiind innebunita de durere – din pacate, saltul prin geam nu a ramas fara consecinte, animalul alegandu-se cu o fractura de maxilar, din cauza careia a trebuit sa fie eutanasiat de Protectia Animalelor.

Incidentul din Washington nu este singural.

Cu doar trei saptamani in urma, o alta caprioara 'a dat o spargere' intr-un magazin din New Jersey, scapand aparent nevatamata dupa ce a spulberat efectiv usa de la intrare, din sticla securizata cu protectie metalica.

In luna noiembrie 2011, un caprior a intrat printr-un geam intr-un restaurant din Atlanta, pierzandu-si in urma impactului unul dintre coarne.

Si tot in noiembrie, o caprioara a spart usa de intrare intr-o scoala elementara din Idaho.

Huffington Post noteaza ca populatia de caprioare a Americii este in crestere, din cauza disparitiei pradatorilor (lupi, pume, ursi etc). Din cauza cresterii numarului, competitia pe resura de hrana vegetala a devenit acerba si, astfel, caprioarele ajung sa riste la maximum, aventurandu-se prin orase, in cautarea alimentelor.

×
Subiecte în articol: caprioare spargeri sua