x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Ştiinţă Ce se întâmplă în CREIER după moarte? Descoperire INCREDIBILĂ făcută de medici români şi canadieni (VIDEO)

Ce se întâmplă în CREIER după moarte? Descoperire INCREDIBILĂ făcută de medici români şi canadieni (VIDEO)

24 Ian 2015   •   12:58
Ce se întâmplă în CREIER după moarte? Descoperire INCREDIBILĂ făcută de medici români şi canadieni (VIDEO)

Chiar şi după ce dispozitivele de monitorizare a activităţii cerebrale arată pe ecran o lunie dreaptă, creierul ar putea să rămână activ, arată un studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din Montreal. Acest studiu a fost iniţiat după ce mai mulţi medici români au observat o activitate cerebrală ciudată pe o encefalogramă a unui pacient care a intrat în comă în timp ce era sub influenţa medicamentelor împotriva convulsiilor.



Pornind de la această constatare, medicii de la Universitatea din Montreal au sedat profund 26 de pisici, după care au fost monitorizate. Astfel, au fost descoperite mai multe unde ciudate în zona corticală superioară şi în hipocâmp, cu toate că activitatea EEG era “plată”, ceea ce indică un cortex inactiv.

Potrivit studiului, rezultatele par să indice acelaşi fenomen observat în cazul pacientului uman, scrie LA Times..

Un alt studiu a demonstrat că în momentul unui stop cardiac, activitatea creierului nu încetează, ci din contră "explodează" considerabil. În mod normal, după un atac de cord, întreaga activitate din organism se oprește. Cu toate acestea, creierul lucrează la intensitate crescută.

Până în prezent nimeni nu poate explica ceea ce se petrece în creier după moarte, dar medicii susțin că o parte din creier rămâne activă.

Cititi si:
CAZ UNIC ÎN LUME! "Oamenii sunt mereu surprinşi când mă văd". Ce poate face o femeie când intră în apă (VIDEO)

A murit un mare scriitor roman! Romanii il regreta etern ... (VIDEO)

Un elev AUTIST a primit un EMAIL FALS de la poliţie, care-l avertiza că a accesat site-uri ilegale. Ce a urmat e HALUCINANT
 

Ce se întâmplă cu SUFLETUL OMULUI după moarte. Concluzia FABULOASĂ la care au ajuns doi cercetători americani (VIDEO)
 

Un tânăr cade de pe motocicletă şi aterizează pe UNUL DINTRE CEI MAI VENINOŞI ŞERPI din lume! Ce urmează e IREAL!

SECRETUL lui Hitler în cel de-al Doilea Război Mondial! Ce primeau soldaţii germani ca să lupte în continuu şi să rămână vigilenţi (VIDEO)

×