x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Ştiinţă News

News

de Radu Popa    |    01 Feb 2008   •   00:00

Doi admiratori ai serialului SF “Războiul stelelor” intenţionează să înfiinţeze în Ţara Galilor o biserică dedicată lui Jedi. Barney şi Da­niel vor conduce bi­se­rica lui Jedi din Marea Britanie.

BISERICA LUI JEDI. Doi admiratori ai serialului SF “Războiul stelelor” intenţionează să înfiinţeze în Ţara Galilor o biserică dedicată lui Jedi. Barney şi Da­niel vor conduce bi­se­rica lui Jedi din Marea Britanie. Slujbele oficiate de ei vor include predici închina­te Forţei, antrenamente de scri­mă şi şe­dinţe de meditaţie. Cei doi administrează o serie de site-uri pe internet, al căror scop este de a promova “religia” lor. “Preoţii” vor purta robe de culoare nea­gră, nuan­ţă pre­do­minantă în cadrul con­grega­ţiei pe care o conduc.

 

MUZICA ŞI ANIMA­LE­LE. O muzici­ană din statul Oregon a de­clarat că structura harpei con­feră mu­zicii in­ter­pretate cu ajuto­rul acesteia o pu­tere de vindecare asemă­nă­toare ce­lei a vocii umane. Ea a realizat un CD intitulat “Muzică de Har­pă pentru Vindeca­rea Anima­le­lor Săl­­ba­tice”. Femeia a elaborat un stu­­diu dedicat efectului sune­te­lor de harpă asupra anima­le­lor. În anul 2000, ea a cântat pentru câinii in­ter­naţi la o clinică veterinară din Flo­rida. După o oră, pulsul, respiraţia şi starea generală a “pacien­ţilor” s-au îmbunătăţit simţitor. (R.P.)

×
Subiecte în articol: mistere ştiinţă