x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Ştiinţă News

News

de Radu Popa    |    29 Feb 2008   •   00:00

În ciuda unui sezon excelent în poarta echipei engleze de fotbal Arsenal Londra, portarul spaniol Manuel Al­mu­nia se confruntă cu teribile coş­ma­ruri provocate de… fantome

ALMUNIA “SE APĂRĂ” DE STAFII. În ciuda unui sezon excelent în poarta echipei engleze de fotbal Arsenal Londra, portarul spaniol Manuel Al­mu­nia se confruntă cu teribile coş­ma­ruri provocate de… fantome. El a declarat că recenta ab­sen­ţă de la reunirea lotului echipei s-a datorat unei răni, “gurile rele” spun că de vină ar fi fost teama “goal-kee­per”-ului iberic de a-şi părăsi locuinţa din cauza stafiilor. Almunia, în vârstă de 30 de ani, e convins că locuinţa e bântuită. O posibilă explicaţie a feno­menului o constituie faptul că imobi­lul a avut o istorie tumultoasă. Cu ani în urmă, acesta a adăpostit un spital de psihiatrie în care au fost internaţi combatanţi din cel de-al doi­lea răz­boi mondial ce prezentau tul­bu­rări psihice. Almunia a declarat că, la scurt timp după ce s-a mutat în ca­să, a început să audă zgomote stra­­nii ce semănau cu scârţâitul unor fia­re ruginite. Într-o noapte, du­pă ce a adormit, casetofonul stereo a înce­put “din senin” să cânte la volum ma­xim. În altă noapte, Almunia a fost trezit de ţipetele soţiei, care spu­nea că văzuse silueta unui călugăr cu o lumânare în mână.

 

ANJELICA ŞI “AL ŞASELEA SIMŢ”. Cunoscuta actriţă americană Anjelica Huston este de părere că toate femeile sunt înzestrate cu un al şa­selea simţ, chiar dacă acesta se ma­nifestă în forme incipiente. Artista este convinsă că ea nu constituie o excepţie de la “regulă” şi posedă, la rândul ei, câteva calităţi de medium. Iar aceste însuşiri s-au dovedit de un real folos în interpretarea unor roluri ce necesitau calităţi speciale din parte actorilor care întruchipau personajele respective.

×
Subiecte în articol: mistere ştiinţă