x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Acer lanseaza netbook-ul Acer Aspire One 522

Acer lanseaza netbook-ul Acer Aspire One 522

07 Ian 2011   •   13:39
Acer lanseaza netbook-ul Acer Aspire One 522

Acer îşi multiplică oferta şi îşi îmbogăţeşte familia de netbook-uri o dată cu debutul netbook-ului Aspire One 522. Compania a dotat modelul Aspire One 522 cu noul AMD C-50 APU, conceput pentru entertainment HD, grafică AMD Radeon HD 6250, DirectX 11, 1080p video output prin HDMI, procesare de imagine în timp real cu auto color şi ajustare de contrast, precum şi cu delimitarea clară şi fină a contururilor, suport pentru memorie DDR3. Navigarea pe Internet, streaming-ul de conţinut HD video online, poştă electronică, chatting, vizionare de fotografii sau editare de documente sunt îndeplinite de Aspire One 522, oferă capabilităţi de multitasking chiar şi în condiţiile în care rulează aplicaţii HD care solicită intens resursele de vizionare. 

Datorită capabilităţilor de playback HD, acest netbook s-ar incadra în mediul de home entertainment. Este prevazut cu HDMI, care îi permite să se conecteze la un HDTV sau videoproiector, pentru ca utilizatorii să poată partaja conţinut HD pe un ecran mai mare şi la o rezoluţie mai bună, de 1080p. În plus, display-ul LED de 10.1” Acer CrystalBritecu iluminare, deţine o rezoluţie de 1280 x 720 (WXGA) şi aspect de 16:9. De asemenea, ofera opţiuni multiple de conectare, inclusiv Wi-Fi, LAN şi opţional 3G sau Bluetooth.

Potrivit companiei, netbook-ul este compatibil cu standardele Energy Star şi cu directivele RoHS şi WEEE EU, care regularizează utilizarea şi îndepărtarea substanţelor periculoase din echipamente electrice şi electronice. În plus, nu conţine mercur şi asigură o economie de energie de 22,2% faţă de display-urile standard de netbook, datorită ecranelor LED cu iluminare de fond.

×
Subiecte în articol: ces 2011