x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Aplicaţia care te scapă de frica de a vorbi în public

Aplicaţia care te scapă de frica de a vorbi în public

09 Feb 2016   •   23:01
Aplicaţia care te scapă de frica de a vorbi în public
Mulţi dintre noi ne temen să vorbim liber în faţa unui auditoriu. De cele mai multe ori ne confruntăm cu stări de panică, pierderea ideilor şi chiar anxietate.
Nu este uşor să reuşeşti să le transmiţi oamenilor ideile pe care le ai, în mod special când de asta depinde succesul tău sau avansarea pe scară profesională.
O nouă aplicaţie Android are menirea de a te ajuta să treci peste orice fel de frică legată de vorbirea în public, prin faptul că te pune în faţa unei audienţe virtuale.
 
Aceasta îţi permite să alegi între două locaţii – o cameră mică pentru conferinţe şi un auditorium mare – cu membrii audienţei în mişcare şi cu zgomot ambiental pentru a stimula experienţa vorbirii la scenă deschisă.
 
De asemenea, poţi adăuga propriile slide-uri de prezentare în aplicaţie, astfel încât acestea să apară pe un ecran mare în spatele scenei. În plus, există şi un ecran care să te ajute să ţii cont de trecerea timpului. O dată ce ţi-ai pregătit discursul, poţi exersa ceea ce ai de făcut, ori de câte ori este necesar pentru a învinge în cele din urmă frica.
 
Această practică este mult mai bună decât vorbitul în faţa oglinzii cu o serie de notiţe în mână, de vreme ce cea de-a doua metodă te pune faţă în faţă cu tine, nu cu publicul în faţa căruia vei susţine un discurs.
 
Află de pe Noobz.ro cum se numeşte aplicaţia şi când poţi intra în posesia ei. 

×