x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Aplicaţia prin care îţi declari duşmanii şi antipatiile pe Facebook

Aplicaţia prin care îţi declari duşmanii şi antipatiile pe Facebook

30 Mar 2012   •   09:17
Aplicaţia prin care îţi declari duşmanii şi antipatiile pe Facebook

Un student, un absolvent si un profesor de la Universitatea Texas din Dallas au realizat o aplicatie pentru reteaua de socializare Facebook, care le permite utilizatorilor sa isi declare inamicii, informeaza Huffington Post.

'Credem ca e sanatos sa afirmi ca nu iti place ceva, ca cineva iti este inamic. Poti conversa cu altii despre asta, poti stabili legaturi cu oameni care iti impartasesc sentimentele', afirma creatorii aplicatiei.

Inamicul nu trebuie sa fie o persoana anume, ci poate fi o companie, o echipa, un partid politic, un obiect, un obicei etc.

In topul celor care au folosit aplicatia EnemyGraph se pozitioneaza Justin Bieber. Chiar si Mark Zuckerberg, creatorul Facebook, a strans zeci de inamici in reteaua de socializare. Mai mult, chiar si Facebook are dusmani declarati, pe principiul 'il urasc, dar il folosesc'.

Aplicatia a strans peste 20.000 de utilizatori, de la lansarea ei oficiala, pe 15 martie. Afluxul celor interesati i-a obligat pe creatori sa mute site-ul de internet creat pentru promovarea EnemyGraph.

Cu toate acestea, este de asteptat ca Facebook sa le ceara celor trei sa isi retraga aplicatia, de vreme ce dezvoltatorilor le este interzis sa creeze butonul 'dislike', asa cum exista, de pilda, pe Youtube.

×
Subiecte în articol: dusmani dislike facebook enemygraph