x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Aplicaţie smartphone pentru şoferi: Cum găseşti un loc de parcare cu telefonul mobil

Aplicaţie smartphone pentru şoferi: Cum găseşti un loc de parcare cu telefonul mobil

10 Sep 2012   •   12:48
Aplicaţie smartphone pentru şoferi: Cum găseşti un loc de parcare cu telefonul mobil

O noua aplicatie de smartphone le permite utilizatorilor sa identifice rapid parcari disponibile in orice oras din Romania. Aplicatia poate fi descarcata de pe site-ul auto.ro.

Daca pana in prezent soferii doreau in cea mai mare parte sa localizeze benzinarii, spalatorii, taxi-uri, vulcanizari si service-uri prin intermediul telefonului mobil, odata cu extinderea sectiunii Parcari realizat cu sprijinul oferit de catre autoritatile locale, acestia vor putea localiza toate parcarile existente in Romania

"E o idee utila. Aplicatia vine in sprijinul soferilor bucuresteni aflati in traficul aglomerat si presati de timp care trebuie sa gaseasca in cateva secunde, un loc de parcare sigur. Cu doar un click pe telefonul mobil soferii pot afla care este cel mai apropiat loc de parcare, fara bataie de cap. Bucurestiul are in acest moment aproape 8.000 de locuri de parcare, urmand ca pana la sfarsitul acestui an, Primaria Municipiului Bucuresti sa mai inaugureze alte 1.600 de locuri in Capitala. Cresterea numarului de locuri de parcare este o prioritate pentru Primarul General Sorin Oprescu care si-a propus in acest mandat sa imbunatateasca viata soferului bucurestean aflat in trafic", a declarat Alina Roman, Director General Administratia Strazilor Bucuresti.

'Am raspuns pozitiv initiativei celor de la Auto.ro privind furnizarea informatiilor necesare identificarii parcarilor publice de pe raza Municipiului Constanta. Avem convingerea ca serviciul de Parcari din cadrul aplicatiei Auto.ro va marca un pas important in cresterea nivelului de informare si confort oferit soferilor romani', a declarat Farcas Cristinel Viorel, Director General S.C.I.L. Confort Urban Constanta.

Echipa Auto.ro a dezvoltat aceasta aplicatie unica in Romania ce ofera servicii utile oricarui conducator auto, atat pentru terminale care functioneaza cu iOS, cat si pentru device-urile cu Android. Este o aplicatie utila care le ofera soferilor localizarea pe harta a celor mai apropiate servicii auto de locul in care se afla. La patru luni de la lansare, aplicatia dezvoltata de Auto.ro se afla in preferintele romanilor privind aplicatiile gratuite atat pentru iOS, inregistrand in Apple Store peste 55.000 download-uri si 540 review-uri, cat si pentru versiunea Android unde s-au inregistrat in Google Play peste 60.000 download-uri si 250 review-uri pozitive.

Aplicatia Auto.ro poate fi descarcata gratuit:
Versiunea pentru Android
Versiunea pentru iPhone

×