x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget BitDefender anunţă creşterea vânzărilor şi majorarea profitului cu 20% în T1 2009

BitDefender anunţă creşterea vânzărilor şi majorarea profitului cu 20% în T1 2009

de Cristian Ionescu    |    23 Apr 2009   •   00:00

BitDefender România şi-a propus în 2009 creşterea afacerilor şi a profitului cu 30% şi majorarea cotei de piaţă de la 40% la 45%, valoarea acesteia urmând să se plaseze între 8 şi 9 milioane euro, a declarat directorul de ţară al producătorului de soluţii de securitate informatică, Răzvan Vâlceanu.



Potrivit reprezentantului companiei, criza financiară nu a afectat rezultatele pe primul trimestru, care arată o creştere a vânzărilor şi o majorare a profitului cu 20%. Evoluţia ultimului indicator a fost efectul îmbunătăţirii eficienţei prin reducerea cheltuielilor operaţionale, vânzările de licenţe situându-se la 100.000 pe lună.

În plus, spune şeful Bitdefender, criza financiară aduce oportunităţi în domeniul achiziţiilor sau asocierilor. "Noi suntem deschişi la orice propunere, fie ca este vorba de achiziţia a unei companii sau de asociere, fie de cedarea unui pachet de acţiuni către o altă companie.

Despre listarea la bursă nu avem noutăţi", a spus şeful Bitdefender România. Compania a anunţat, în 2007, odată cu atragerea unui grup de investitori privaţi români şi americani în acţionariat, că va lua în considerare opţiunea listării pe piaţa de capital, însă nu a avansat un termen.

×
Subiecte în articol: IT