x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Boxe portabile pe USB, de la Verbatim

Boxe portabile pe USB, de la Verbatim

de Alexandru Radescu    |    27 Ian 2012   •   21:00
Boxe portabile pe USB, de la Verbatim

Fara indoiala, un gadget precum boxa portabila de la Verbatim (putere totala de iesire de 2 wati) pe USB isi gaseste loc in orice geanta/husa de laptop: dimensiunile 200 x 34 x 34 mm, greutate 108 grame. Designul sau, atent finisat, il prezinta ca un echipament pentru laptopuri: o clema retractabila permite fixarea boxei pe computer in timpul utilizarii. Dar atentie: nu este prevazut si cu vreo ventuza sau alt dispozitiv care sa asigure o prindere 'magnetica'. Fiind vorba despre USB Plug&Play, atasezi boxa, deschizi player-ul audio si ...te bucuri de muzica din laptop, redarea sunetelor fiind una multumitoare. Asta inseamna si ca o data ce scoti cablul din portul USB ramai fara distractia muzicala.

Boxele laptopului nu 'preiau' automat sunetul, asa cum se intampla atunci cand scoti castile din port-ul dedicat. Iar acum te intrebi daca intr-adevar laptopul este echipamentul perfect pentru un asa gadget (nu este nevoie de placa de sunet suplimentara, pentru ca boxa Verbatim contine doua difuzoare preamplificate de 40 mm x 20 mm cu metal izolat magnetic). Pe langa eterna grija – ceva de rezerva – ramane ca fiecare posesor de notebook (in special) sa-si ascuta auzul si sa constate daca e multumit sau nu de performantele difuzoarelor cu care e dotat computerul portabil. Raman insa la parerea ca boxa portabila de la Verbatim (tip 'bar') este mai potrivita totusi pentru un desktop.

In cazul in care doua boxe asezate in preajma desktopului nu s-ar potrivi cu spatiul pe care il are la dispozitie utilizatorul. In aceasta ipostaza, importanta este si lungimea cablului boxei: 58 de cm.
Boxa portabila, pe USB, de la Verbatim poate fi achizitionata la pret de 60 de lei.

×
Subiecte în articol: tehnică