x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget BUSINESS/Pe fondul crizei, Microsoft România şi-a revizuit negativ estimările pe 2009

BUSINESS/Pe fondul crizei, Microsoft România şi-a revizuit negativ estimările pe 2009

de Alexandru Radescu    |    19 Dec 2008   •   00:00

Microsoft România şi-a redus estimarea legată de creşterea cifrei de afaceri de la 35% la 20% pentru anul fiscal 2008-2009, ca urmare a crizei economice mondiale.



"Cifra de afaceri a Microsoft România, în cei 12 ani de la înfiinţare, a avut o creştere medie anuală de 50%. Pentru anul fiscal curent, care se va încheia pe 30 iunie 2009, turbulenţele la nivel economic ne-au făcut să reducem estimările iniţiale, pînă la o creştere de 20%”, a declarat ieri directorul general al companiei, Călin Tatomir. "România depinde de investiţiile unor companii care provin din ţări care se confruntă cu probleme” a adăugat oficialul companiei. În primele cinci luni ale anului fiscal curent, respectiv intervalul iulie - noiembrie, afacerile Microsoft România s-au majorat cu 60% faţă de perioada similară din anul financiar precedent.
Compania are 267 de angajaţi, dintre care 134 sunt în centrul de suport, iar până în vara anului viitor va avea în jur de 300 de angajaţi.
"Actuala criză poate conduce şi la disponibilizarea de personal bine pregătit, iar piaţa forţei de muncă din România va fi plină de talente. Vrem să-i atragem " a precizat directorul general al companiei.

×
Subiecte în articol: IT