x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Calendar Expo IT&C

Calendar Expo IT&C

de Alexandru Radescu    |    08 Ian 2012   •   21:00
Calendar Expo IT&C

Consumer Electronics Show – Las Vegas (10-13 ianuarie). Cel mai important targ electronic, pentru ca traseaza tendintele pentru intregul an. Daca anul trecut show-ul a fost dominat de televizoarele 3D si de tablete (peste 50 de modele anuntate atunci), se pare ca anul acesta va scoate in fata ultrabook-uri (laptopuri subtiri, puternice, acumulatori cu viata lunga), Google TV (fo­to) si smartphone-uri quad-core.

Mobile World Congress – Barcelona (27 februa­rie – 1 martie). Singura expozitie din Europa a industriei telecom, cel mai mare eveniment de profil din lume. Peste 1.400 de expozanti, suite de conferinte sustinute de cei mai importanti directori executivi din industria telecom, de pe tot globul, prezentarea de noi terminale, servicii, parteneriate.

CeBIT – Hanovra (6-10 martie). Spre deosebire de targurile cu electronice de consum, evenimentul de la Hanovra include si parti de industrie si robotica, bazandu-se pe partea de IT.

Computex – Taipei (5-9 iunie). Cel mai important targ de tehnologie din Asia, un echivalent pentru CeBIT-ul euro­pean. Partea de computing si periferice domina la acest eveniment ajuns la varsta de 36 de ani.

IFA – Berlin (31 august – 5 septembrie). Cel mai vechi targ de tehnologie din Europa. 240.000 de vizitatori la editia de anul trecut si o valoare a comenzilor plasate de peste 3,7 miliarde de euro. Eveniment-cheie pentru intreaga industrie IT&C: cum­pa­ra­turile din ultimul trimestru al anului, cel mai important, se bazeaza pe noutatile expuse, anuntate la targul din Capitala Germaniei.

×
Subiecte în articol: tehnică