x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Canon Legria HF M52 – Vacanţe şi petreceri, într-un singur loc

Canon Legria HF M52 – Vacanţe şi petreceri, într-un singur loc

de Alexandru Radescu    |    26 Mai 2012   •   21:00
Canon Legria HF M52 – Vacanţe şi petreceri, într-un singur loc

Sezonul concediilor se apropie si din bagaje nu pot sa lipseasca gadget-uri specifice. Camera video a devenit un echipament obligatoriu, iar avansul tehnologic a adus performante la indemana oricarui amator. Una dintre cele mai performante modele, in gama sa, este Canon Legria HF M52. O camera video care filmeaza imagini de inalta calitate, inclusiv in conditii de slaba luminozitate gratie senzorului HD CMOS PRO. Concret, filmeaza FullHD (1920 x 1080, 24 Mb/s, la rezolutie maxima), in timp ce stabilizatorul optic de imagine IS (inteligent) se opune efectelor miscarii aparatului, echipat cu un zoom optic maxim 10x.

In ceea ce priveste capacitatea de stocare, HF M52 este mai mult decat linistitor: ofera atat spatiu intern, generos, de 32GB, cat si posibilitatea de a atasa un card de memorie (SDXC/SDHC/SD). Dar ce inseamna exact acest lucru, cat putem filma? Referindu-se strict la memoria interna, camera ne asigura 12 ore de filmare la rezolutia maxima, FullHD. Cu alte cuvinte, o putem folosi cu incredere si la evenimente, festivitati cu desfasurare intinsa pe mai multe ore. Dar sa avem si o priza la indemana: acumulatorul duce doar doua ore.

Producatorul a optat tot pentru un meniu tactil pe ecranul LCD (7,5cm), asa ca totul poate fi controlat mai usor, “la vedere'.

Foarte util pentru cei care vor mai mult decat niste simple fisiere video pe care le vor “arunca' ulterior pe un PC sau pe hdd extern, efectele din Decorarea tactila. Sunt filtre pentru aspect cinematografic, unele chiar haioase.

Camera asigura si conectivitate Wi-Fi, dar si conversie HD-SD pentru a transfera online mai usor fisierele video. In termenul scurt in care am testat aceasta camera nu am apucat insa sa verific si aceasta functie.

Camera video Canon Legria HF M52 poate fi achizitionata la pret de 3.300 lei.

×