x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Canon Pixma MX715 – cerneala de toate zilele

Canon Pixma MX715 – cerneala de toate zilele

de Alexandru Radescu    |    20 Iul 2012   •   18:30
Canon Pixma MX715 – cerneala de toate zilele

Imprimantele cu cerneala inca nu cedeaza in fata celor cu laser. Cel putin la calitatea fotografiilor pe care le scoatem cu o multifunctionala "ink jet", acest tip de echipamente domina competitia de pe piata locala.

Ultimul model pe care l-am testat, Canon Pixma MX715, a transpus excelent pe hartia fotografica JPEG-urile de pe stick-ul conectat la multifunctionala. Fotografia (format 10x15 cm) a fost prelucrata in 35 de secunde. Recunosc, nu am folosit hartie Canon, ci ce aveam eu pe acasa: un pachet HP achizitionat cu alta ocazie. Dincolo de aspectele tehnice si de cele de utilitate, multifunctionala se evidentiaza si prin combinatia design-negru lucios, o continuare a liniilor nipone.

Controlul activitatilor este facilitat de un ecran TFT color de 6,2 cm, dar cel putin pe partea de editare foto, producatorul ar fi putut insera mai multe optiuni. Apropos de optiuni, echipamentul imprima si de pe carduri de memorie (SDHC, Memory Stick Duo, MMC etc.), ceea ce se traduce si prin independenta fata de un PC.

De asemenea, asigura conectivitate Wi-Fi/Ethernet, iar utilizatorii de iPhone/iPad pot imprima direct, gratie compatibilitatii modelului Pixma cu AirPrint de la Apple. Pentru functiile de copiator, imprimarea automata fata-verso este de pana la 35 de pagini (o pagina A4 a fost copiata in 16 secunde).

Echipamentul asigura si servicii de fax, dar nu am fost in situatia de a testa si acest mod de comunicatie.

Multifunctionala Canon Pixma MX715 poate fi achizitionata la pret de 750 lei.

×