x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Cele mai așteptate 11 smartphone-uri ale anului 2016

Cele mai așteptate 11 smartphone-uri ale anului 2016

26 Dec 2015   •   14:34
Cele mai așteptate 11 smartphone-uri ale anului 2016

2015 a fost un an prolific pentru industria smarphone-urilor. Totuși, după cum știm, fanii gadgeturilor se află într-o continuă căutare și la scurt timp după o nouă lansare se întreabă cum vor inova producătorii în crearea următorului model.

În continuare vă vom prezenta lista celor mai așteptate smartphone-uri ale anului 2016, realizată de www.pcadvisor.co.uk:
*Cele 11 telefoane telefoane sunt ordonate alfabetic


Apple iPhone 7

Potrivit tradiției, Apple va lansa în luna septembrie a următorului an un nou iPhone, iPhone 7. Gadgetul se vrea a fi vedeta industriei smartphone-urilor în 2016 și în ciuda faptului că mai sunt foarte multe luni până la lansare, circulă deja o mulțime de zvonuri.

Cel mai probabil, următorul iPhone va fi rezistent la apă și va avea un aspect cu totul și cu totul diferit și căștile vor suferi multiple îmbunătățiri. Totuși, display-ul și dimensiunile acestuia ridică numeroase întrebări: va fi mai mare? va fi curbat?

Există totuși o certitudine: noul iPhone va fi mai rapid ca niciodată, fiind dotat cu un procesor A10 și un co-procesor M10 cărora li se adaugă o memorie RAM de 2 GB.




Apple iPhone 7 Plus

Alături de iPhone 7 va fi lansat, în mod evident, și varianta 7 Plus. Se presupune că display-ul va fi mai mare, de 5,7 inch, dar dimensiunile telefonului vor rămâne aceleași.

Fanii Apple speră ca rezoluția să fie îmbunătățită.




HTC One M10

În luna octombrie a acestui an, HTC a lansat modelul A9 prelungind așteptarea pentru One M10. Se presupune că acest telefon va fi lansat în martie 2016.

Președinta HTC, Cher Wang, a afirmat că One M10 va fi îmbunătățit și va surprinde prin inovație și design în 2016.




LG G5

Modelul G4 a fost lansat pe piața acum nu foarte mult timp, dar LG nu bate pasul pe loc și anunță că în primăvara anului 2016 ne vom putea bucura de facilitățile lui G5.

Din păcate, se cunosc foarte puține detalii despre acest telefon, dar potrivit zvonurilor, compania colaborează cu Irience pentru ca G5 să beneficieze de un scanner al irisului.

În plus, se presupune că LG G5 va avea o capacitate a bateriei mai mare, probabil de 4000 mAh. În plus, compania lucrează la un dispozitiv wireless de încărcare a bateriei.




LG G Flex 3

LG G Flex 2 a fost un smartphone interesant grație formei curbate și a materialului care „vindeca” zgârieturile. G Flex 3 va fi chiar mai bun, beneficiind de o carcasă de metal și un design premium.

Se presupune că va fi dotat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 820 și cu o memorie RAM de 4GB. În plus, va beneficia de o baterie de 3500 mAh, autentificare cu amprentă și camere foto video de 20,7, respectiv 8 mp.




LG V10

LG V10 va fi un telefon dual-screen Quad-HD, cu două camere foto frontale și un mod manual pentru filmări. În plus, telefonul va beneficia de o memorie internă de 64 GB, o baterie de 3000 mAh, un procesor Snapdragon și memorie RAM de 4 GB.




Microsoft Surface Phone

Zvonuri despre Surface Phone de la Microsoft circulă de foarte mult timp, astfel încât s-a ajuns la concluzia că telefonul este de fapt un mit. Totuși, oficialii companiei au confirmat recent că lucrează la un smarphone.

Surface Phone va fi lansat în 2016, va avea un display Quad-HD Amoled de 5,5 inch, memorie RAM de 4 GB, procesor Intel 64-bit și camere de 21 mp și 8 mp.


Nextbit Robin

Nextbit Robin este o poveste de succes pe care specialiștii așteaptă să o vadă materializată. Compania a fost fondată în 2012 și a colaborat de la bun început cu Android. În plus, au lucrat la lansarea mai multor smartphone-uri dotate cu acest sistem de operare precum G1, Nexus și HTC One M8.

Telefonul va fi lansat în februarie 2016, la prețul de 399 $ și nu va semăna cu niciun alt device Android de pe piață.



Samsung Galaxy S7 și Samsung Galaxy S7 Edge

Galaxy S6 este un device incredibil produs de Samsung, iar modelul S6 Edge a stârnit curiozitatea tuturor pasionaților de telefonie mobilă din lume. Coreenilor nu le place să bată pasul pe loc și de aceea, în martie 2016, la Mobile World Congress vor prezenta noul Galaxy S7 și, probabil, S7 Edge.

Samsung Galaxy S7 va avea un sistem de operare Android 6.0 Marshmallow și TouchWiz. În plus, se presupune că varianta destinată Indiei va fi dotată cu cipul Exynos 7422, cea destinata Coreei, Japoniei si Europei cu Exynos 8890, iar în cea pentru China și Statele Unite se va găsi procesorul Snapdragon 820 SoC.

Cel mai probabil, telefonul va putea fi achiziționat începând cu luna aprilie a următorului an.

 



Sony Xperia Z6

Sony nu a avut cel mai bun an pe piața smartphone-urilor în 2015 și de aceea se speră ca Xperia Z6 să surprindă și să aibă succes.

Potrivit zvonurilor, Xperia Z6 va fi lansat în septembrie 2016 și, asemenea modelului Z5, va fi dotat cu un sistem waterproof și identificare pe bază de amprentă. 





 

×
Subiecte în articol: Sony Xperia Z6