x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Cele mai aşteptate telefoane ale anului 2017

Cele mai aşteptate telefoane ale anului 2017

04 Iul 2017   •   16:25
Cele mai aşteptate telefoane ale anului 2017

Deja a fost un an bun pentru lansări de telefoane, precum: Samsung Galaxy S8, LG G6, HTC U11,iar toate astea înainte ca OnePlus 5 să fie lansat, telefon care oferă multe din opţiunile găsite în telefoanele de top, dar pentru un preţ mult mai mic.

Cu toate acestea, industria de telefoane mobile nu este gata încă. De la noul iPhone până la, cel puţin, un nou model de Samsung, ne aşteptăm ca tot mai multe telefoane să fie lansate în cea de-a doua parte a anului.

iPhone 8 (Toamnă 2017)

Galaxy S8 a ridicat ştafeta destul de sus pentru noul iPhone, însă conform zvonurilor, se pare că Apple a acceptat provocarea. Astfel, Apple pare că vrea să schimbe ecranul LCD cu un panou OLED (lumină organică). De asemenea, ecranul va fi rotunjit la colţuri, exact ca Galaxy S8 şi LG G6, însă nu se ştie ce va face Apple cu senzorul pentru amprentă.

Apple a anunţat că noul iPhone va fi lansat în septembrie, însă e posibil ca acesta să apară pe piaţă abia în octombrie sau noiembrie.

Pixel 2 (Toamnă 2017)

Predecesorul lui Pixel XL se preconizează că va avea un display mai mare, curbat, ceea ce reprezintă o schimbare pentru telefoanele Google. De asemenea, Pixel 2 va avea un procesor Snapdragon 835 şi va fi rezistent la apă.

Galaxy Note 8 (Septembrie 2017)

Samsung a confirmat că va aduce din nou pe piaţă telefoane cu ecran mare, cu promisiunea că “vor aduce înapoi un Note 8 mai bun, mai sigur şi mai inovativ”.

Samsung Galaxy X

Există suspiciuni că un telefon pliabil de la Samsung se află chiar după colţ. Zvonurile spun că Samsung va produce un telefon compact, Galaxy X, care se va desface într-o tabletă mare.

LG V30 (Toamnă 2017)

Nu se ştiu prea multe despre ce au plănuit cei de la LG pentru noul telefon, în afară de faptul că e posibil să aibă un procesor Snapdragon 835. Dacă urmează reţeta lui V20, va atrage mulţi oameni care îşi folosesc telefonul pentru a filma.

Moto Z2 Force

Nu se ştie când Moto Z2 Force va fi lansat, dar cu un procesor Snapdragon 835, acesta va fi un telefon de top.

Moto Z2 Play (Iulie 2017)

Cei care au avut acces la Moto Z2 Play au spus că bateria rezistă o zi cu o singură încărcare, iar camera este excelentă.

Microsoft Surface Phone

Nu se ştie când va fi lansat, însă se speculează că Microsoft lucrează la un nou device.

Essential Phone

Co-fondatorul Android, Andy Rubin, scoate pe piaţă noul său smartphone, numit Essential. Un dispaly de 5.7 inch, care se întinde de la un capăt la altul al telefonului, astfel încât camera frontală este parte din display. Essential are un corp din titan cu spatele din ceramică. Nu se ştie încă data la care telefonul va fi lansat.

ZenFone AR (Iulie 2017)

ZenFone AR este primul telefon care va suporta tehnologii precum: Google Daydream şi Project Tango. În plus, conţine aplicaţii inovative, cum ar fi scanarul 3D. ZenFone va avea Qualcomm Snapdragon 821 CPU şi 6GB de RAM, cât şi un Qualcomm Adreno 530 GPU.

Sony Xperia XZ Premium

Procesor Snapdragon 835 şi 4K HDR display pe 5.5 inch XZ Premium. Însă, adevărata vedetă a telefonului este camera din spate, care are 19 megapixeli şi care poate captura 960 de secvenţe pe secundă, rezultând în înregistrări spectaculoase în slow-motion.

Kodak Ekta (Lansat)

Smartphone-ul care pune accentul pe capturat imagini, cu o cameră în spate de 21 megapixeli.

Huawei Honor 9 (Vară 2017)

Huawei Honor 9 promite un procesor Kirin 960 şi 4 sau 6GB RAM. De asemenea, camera din spate a fost îmbunătăţită.

Nokia 6 (Iulie 2017)

Acest telefon poate fi revenirea Nokia pe piaţă. Nokia 6 are un display de 5.5 inch full HD, procesor Qualcomm Snapdragon 430 cu 3GB RAM, 16 megapixeli pe camera din spate şi 8 megapixeli pe camera din faţă.

Alcatel Idol 5S (Iulie 2017)

Alcatel vine cu un display de 5.2 inch full HD, un procesor Qualcomm Snapdragon 625 CPU cu 3 GB RAM. Camera din spate cu 12 megapixeli, conform Alcatel, va oferi imagini bine definite.

Sursă: Tom’s Guide

 

 

×