x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Cinematograf 3D acasă, cu LG LW6500

Cinematograf 3D acasă, cu LG LW6500

de Alexandru Radescu    |    06 Ian 2011   •   19:43
Cinematograf 3D acasă, cu  LG LW6500

La televizorul LG LW6500, suprafaţa ecranului este acoperită cu o peliculă denumită Light Boost care asigură livrarea imaginilor 3D la o luminozitate maximă.

Funcţia Film Patterned Retarder optimizează separarea imaginilor pentru ochiul stâng şi pentru cel drept, care sunt apoi filtrate prin intermediul ochelarilor polarizaţi pentru a oferi telespectatorilor un efect 3D avansat cu un minim de diafonie (trecere a unui semnal de pe o cale de transmisiune pe o altă cale).

LG LW6500 vine la pachet cu 4 perechi de ochelari 3D. Similar cu ochelarii 3D utilizaţi în cinematografe, ochelarii 3D Cinema de la LG nu au baterie şi nu este necesară alimentarea acestora. Din moment ce ochelarii nu trebuie să se sincronizeze cu un emiţător, utilizatorii pot privi la televizor din orice unghi al camerei.

De asemenea, modelul face conversia imaginii 2D în 3D la o calitate superioară utilizând algoritmul patentat LG şi suportă orice sursă 3D precum DLNA, USB 2.0, emisie RF şi HDMI 1.4, asigurând şi conexiune Wi-Fi.

×
Subiecte în articol: ces 2011