x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Cum să îți protejezi parolele de hackeri în 2018

Cum să îți protejezi parolele de hackeri în 2018

09 Noi 2018   •   22:37
Cum să îți protejezi parolele de hackeri în 2018

Hackerii devin tot mai buni, iar conturile noastre sunt expuse riscului de a fi sparte. Soluția cea mai bună vine de la Apple și se numește iCloud Keychain (breloc).

Constant ni se spune să alegem parole complicate, dar este greu când avem atât de multe conturi. iCloud Keychain reține parolele de pe telefonul tău, le criptează și le stochează în Cloud. Asta îți permite să alegi parole complexe fără să trebuiască să le introduci de unul singur.

„iCloud Keychain ține minte lucrurile pe care tu nu trebuie să le ții” explică Apple. „Completează automat informațiile tale – numele și parola de la Safari, carduri de credit, rețele Wi-Fi și conturile de socializare – pe orice dispozitiv dorești. Aplicația păstrează parolele într-un mod în care Apple nu poate să le acceseze”.

Una dintre proprietățile cele mai bune este alerta de refolosire. Este important să nu folosești mereu aceeași parolă, pentru că hackerii îți pot intra într-un cont și le pot sparge și pe celelalte.

Aplicația este doar pentru produsele Apple. Aceasta necesită iOS 7.0.3 sau mai noi pentru telefoane și OS X 10.9 pentru Mac-uri.

sursa: The Sun

×
Subiecte în articol: hackeri parole icloud Apple iCloud Keychain