x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Cumpărături online: Cadouri trăsnite

Cumpărături online: Cadouri trăsnite

08 Iul 2007   •   00:00

PIX CARE ELECTROCUTEAZĂ:Pixul care electrocutează este probabil un clasic pe lăngă capsatorul cu aceleaşi capacităţi, şi le poţi cumpăra pe ambele de pe acest site.HALF LIFE 2:Cu toate că jocurile originale işi fac loc greu in bugetul unui romăn, cu achiziţionarea unui joc original Half-Life 2 primeşti automat un cont Steam cu care poţi juca pe serverele oficiale atăt Half-Life 2, căt şi noul Counter-Strike:Source.

Pix care electrocutează

Dacă doreşti să iţi impresionezi sau să iţi şochezi, la propriu, prietenii, atunci cu siguranţă trebuie să ştii de unde să iţi cumperi ustensilele. Site-ul de cadouri haioase conţine o grămadă de gadgeturi pe care fie le poţi face cadou, fie le poţi cumpăra pentru a face farse, dar şi jucării nostime pentru a fi făcute cadouri.

Pixul care electrocutează este probabil un clasic pe lăngă capsatorul cu aceleaşi capacităţi, şi le poţi cumpăra pe ambele de pe acest site. Aşa că inarmează-te cu ce ai nevoie şi porneşte in lupta impotriva plictiselii.

Preţ: 10,99 RON

Taxă de transport: 6 lei (Poşta Romănă), 14,99 lei (Curier Rapid)

Modalităţi de plată: Plata la sediu, Ramburs la curier

Site: http://www.cadourihaioase.ro/

Detector de alcool - AlcoHAWK PRO

AlcoHAWK PRO este bazat pe tehnologia senzorilor de gaze semiconductori şi este capabil să determine concentraţia de alcool din sănge printr-o singură mostră de respiraţie. Cu siguranţă nu ai avea nevoie de aşa ceva, decăt in cazul in care probabil ai vrea să iţi infiinţezi Autoritatea Cetăţenească de verificare a Alcoolemiei, dar este bine de ştiut că iţi poţi achiziţiona propriul alcool-test. Nu se ştie niciodată cănd vei vrea să iţi testezi prietenul cu care vrei să ajungi acasă din oraş, mai ales dacă acesta pare un pic... distrat.

Preţ: 474,98 lei

Taxă de transport: 13,5 lei

Modalităţi de plată:

Ramburs la curier

Site: http://www.magazin-online.ro/

Trust SpaceCam 380

O cameră web nu strică niciodată, şi dacă acea cameră are şi un preţ mai mult decăt accesibil, atunci poate fi alegerea perfectă.Webcam-ul Trust SpaceCam 380 văndut de okaz.ro (observaţi probabil asemănarea total coincidentală cu okazii.ro) este un product refurbished, astfel că acesta este văndut undeva la un sfert din preţ, fiind un produs nou, cu garanţie 12 luni. Camera web are o rezoluţie de 0,3 megapixeli (640x480), are conectivitate USB 2.0 şi inregistrează in format video la 30 de cadre pe secundă.

Preţ: 33,0 RON

Taxă de transport: 0 lei

Modalităţi de plată: Virament bancar, Plata la sediu, Ramburs la curier

Site: http://www.okaz.ro/

Half Life 2

Cu toate că jocurile originale işi fac loc greu in bugetul unui romăn, cu achiziţionarea unui joc original Half-Life 2 primeşti automat un cont Steam cu care poţi juca pe serverele oficiale atăt Half-Life 2, căt şi noul Counter-Strike:Source. Chiar dacă preţul este mai accesibil, probabil tot pe serverele care nu necesită autentificare vei găsi mai multă distracţie, fiindcă cel puţin iţi vei putea comunica in propria limbă sentimentele faţă de persoanele care joacă Counter-Strike folosind cheat-uri.

Preţ: 60,50 lei

Taxă de transport: 4 lei

(Poşta Romănă), 8 lei (Curiero)

Modalităţi de plată: Ramburs la curier, Virament bancar

Site: http://www.dualsim.ro/

×
Subiecte în articol: iţi internet