x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget DVD recordere silenţioase şi eco de la Panasonic

DVD recordere silenţioase şi eco de la Panasonic

de Alexandru Radescu    |    16 Mar 2010   •   00:00
DVD recordere silenţioase şi eco de la Panasonic

Panasonic a anuntat doua noi recordere DVD de înaltă definiţie din seria DIGA: DMR-EH63 si DMR-EH53.



Noile modele DIGA dispun de Adaptive HD Enhancer, care îmbunătăţeşte imaginea şi îi sporeşte claritatea pentru display-ul Full HD de 1080 pixeli.

Viteza ventilatorului se ajustează automat după temperatura internă a echipamentului. Un sistem de control de mare precizie reduce zgomotul şi vibraţiile, astfel încât dacă temperatura e scăzută, ventilatorul încetineşte.

Fiecare din cele doua noi modele DIGA are o interfaţă grafică intuitivă pentru a facilita utilizatorului operarea şi înregistrarea. Modelele au şi funcţia Auto Scene Chapter – care înlesneşte urmărirea programelor TV înregistrate prin împărţirea lor pe scene, chiar pe măsură ce se înregistrează.

Fiecare model e dotat cu un port USB pentru a conecta memorii USB cu fişiere JPEG, mp3 şi DivX, iar modelul EH63 are şi un slot pentru cardurile de memorie SD. La toate modelele, imaginile JPEG pot fi afişate pe un ecran TV la ezoluţie de 1920 x 1080 pixeli, ca slideshow, cu tot cu muzică.

Din punct de vedere al consumului energetic, EH63 (1600 lei) şi EH53 (1400 lei) au ajuns la un consum de 0.3w în modul Stand by.

×
Subiecte în articol: redactie