x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Evenimentele sportive din acest an au impulsionat si piaţa de proiectoare

Evenimentele sportive din acest an au impulsionat si piaţa de proiectoare

27 Sep 2012   •   15:32
Evenimentele sportive din acest an au impulsionat si piaţa de proiectoare

Evenimentele sportive din aceasta vara – Jocurile Olimpice de la Londra si Campionatul European de Fotbal au contribuit la o crestere de 20% a vanzarilor de videoproiectoare, au declarat azi reprezentanti Epson Romania.

'Segmentul proiectoarelor genereaza anual aproximativ un sfert din vanzarile Epson in Romania. Pentru prima jumatate a anului, acestea au crescut cu 20% peste nivelul inregistrat anul trecut si ne asteptam ca tendinta sa se mentina si pentru restul anului, ca urmare a noilor lansari', a declarat Simona Decuseara, National Sales & Marketing Manager Epson Romania. Compania a realizat o cifra de vanzari de patru milioane de euro in primul semestru al anului 2012.

Cele mai vandute modele de proiectoare au rezolutia SVGA si XGA, si sunt comercializate la un pret mediu cuprins intre 500 si 550 de euro.

Compania a lansat azi pe piata locala 40 de produse noi (videoproiectoare si imprimante) pentru clientii business si cei individuali. Cu aceasta ocazie, Epson a intrat pe piata romaneasca cu noile proiectoare din gama Z, cu o luminozitate de 10.000 ANSI lumeni, gandite pentru salile de conferinta, muzee, amfiteatre din universitati sau spatiile comerciale.

Pe zona de imprimante, noile modele L110, L210, L300, L355 si L550 sunt cu 12% mai mici si pot tipari cu cerneala initiala pana la 12.000 de pagini monocrom si 6.500 de pagini color.

×