x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Facebook are mari probleme tehnice în mai multe ţări, inclusiv România

Facebook are mari probleme tehnice în mai multe ţări, inclusiv România

21 Oct 2013   •   17:14
Facebook are mari probleme tehnice în mai multe ţări, inclusiv România

Reţeaua de socializare Facebook se confruntă, de luni de la prânz (ora României) cu grave probleme tehnice pentru care compania încă nu a prezentat nicio explicaţie.

Utilizatorii nu pot posta mesaje noi şi nu îşi pot actualiza fluxurile de informaţii, relatează Le Figaro, care face referire la probleme semnalate în mai multe locuri în lume. Şi utilizatorii din România au putut observa aceste probleme.

Reţeaua afişeaza un mesaj lapidar, în care sugerează utilizatorului să încerce din nou să posteze peste câteva minute. În unele cazuri se poate observa că fluxul de actualitate se încarcă, dar greu, iar în altele utilizatorii se trezesc cu o pagină goală în faţa ochilor.

Facebook nu a oferit încă explicaţii în legătură cu situaţia creată. Pe o pagină care urmăreşte activitatea serviciilor sale, reţeaua precizează că funcţionarea platformei sale plătite este şi ea întreruptă şi că echipele sale lucrează pentru a rezolva problema.

Se întâmplă destul de rar ca accesul la Facebook să fie perturbat. În decembrie, o pană a fost provocată de o schimbare de DNS în cadrul unui test de optimizare a traficului. Dar atunci a fost vorba despre o perturbare localizată în câteva ţări europene, pe când acum s-au semnalat probleme şi în SUA, iar site-ul DownRightNow scrie, de asemenea, despre problemele de la Facebook.

×
Subiecte în articol: facebook