x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget ... Fast girl

... Fast girl

de Cristian Ionita    |    01 Feb 2007   •   00:00
... Fast girl
LIFE STYLE
N-o sa va mai plictisesc cu detectoarele, asa ca o sa va povestesc despre ingredientele secrete ale testului nostru: Raluca Lazarut si Audi TT.

Am ajuns la concluzia ca e o combinatie mult prea sexy ca sa facem sedinta foto pe sosea, in timpul desfasurarii testelor. Asa ca am facut pozele acasa la Audi, in showroomul Porsche Bucuresti Vest 2.
Rationamentul s-a dovedit corect, intrucat am reusit sa perturbam serios atentia celor cateva zeci de persoane din staff-ul importatorului de automobile. Oamenii participau la o sedinta importanta intr-un pavilion alaturat. Greseala arhitectului - mai bine de jumatate din pereti sunt din sticla, de sus pana jos.

AUDI TT
Nu stiu cine ar reusi sa priveasca un slide in timp ce Raluca pozeaza intr-o masina sport. Pentru profani, noul Audi TT ascunde sub capota un motor FSI de 200 de cai si ia suta in 6,6 secunde. Partea cea mai frumoasa este ca mica bestie nici nu consuma mult: in jur de 7-8 litri de benzina la suta de kilometri. De vina este noua tehnologie FSI, care presupune un control mai bun al injectiei - adica putere mai mare cu mai putina benzina.

RALUCA LAZARUT
Ca sa nu va mai fierb, da, este vorba de Raluca Lazarut, prezentatoarea stirilor sportive de la Antena3, finalista la Big Brother 2. E o soferita prudenta si a reusit sa nu primeasca nici o amenda de circulatie in doi ani de cand are permis. A luat un singur avertisment, in noaptea cand trebuia sa intre in casa Big Brother.
Conducea un X5 si a fost oprita de un echipaj de politie in Brasov cu 120 de kilometri pe ora. Le-a explicat ca intarzie la deschidere. Noroc ca politistii erau fani ai reality show-ului, asa ca a scapat cu un avertisment. Mai mult, a fost escortata o bucata buna de drum de masina politiei, sa nu faca vreo nefacuta. A fost singura data cand a aparut in poza pe ecranul radarului.
Altfel, in viata de zi cu zi, conduce un Renault Clio din 2006, pe care nu prea are ocazia sa-l alerge, dat fiind traficul infernal de la orele cand trebuie sa ajunga sau sa plece de la Antena.

×