x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Florărie digitală, via QR-code

Florărie digitală, via QR-code

de Alexandru Radescu    |    26 Sep 2012   •   12:40
Florărie digitală, via QR-code

Operatorul Vodafone Romania a lansat prima florarie digitala de la metrou (florariadigitala.ro). Pana la 30 noiembrie, floraria digitala Vodafone va fi disponibila publicului la statia de metrou Piata Victoriei (M2).

Cei interesati pot trimite un buchet de flori oriunde in tara, prin scanarea QR-codurilor disponibile in statia din Piata Victoriei, de pe telefonul mobil sau tableta.

Cei care nu au drum pe la metrou sau nu sunt din Bucuresti pot accesa direct site-ul www.florariadigitala.ro. Floraria digitala Vodafone dispune de 10 tipuri de buchete.Buchetele pot fi comandate din orice retea, la preturi incepand de la 7 euro, fara TVA, prin completarea unui formular standard ce contine datele destinatarului (nume, prenume, adresa completa).

Clientii Vodafone beneficiaza de discount-uri la preturile afisate. Plata buchetelor se va face prin SMS, direct pe factura in cazul abonatilor din orice retea sau din creditul disponibil pe cartela, in cazul utilizatorilor prepaid din orice retea. Livrarea se va face in maximum 24 de ore de la primirea comenzii, oriunde in tara. Pretul buchetului include cheltuielile de transport.

Proiectul interactiv “Floraria digitala Vodafone' a fost dezvoltat de Vodafone Romania, in parteneriat cu floraria online Floridelux.ro si Metrorex.

×
Subiecte în articol: metrou qr code, vodafone, florarie