x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Fostul şef Orange România, director executiv la divizia britanică T-Mobile

Fostul şef Orange România, director executiv la divizia britanică T-Mobile

de Cristian Ionescu    |    07 Mai 2009   •   00:00

Divizia britanică a companiei germane de telecomunicaţii mobile T-Mobile, parte a grupului Deutsche Telekom, l-a numit pe fostul director general al Orange România Richard Moat în funcţia de director executiv, potrivit Capital.gr.

Funcţia de director executiv la T-Mobile UK a fost vacantă din luna martie, de la plecarea lui Jim Hyde, care a decis să îşi ofere serviciile unei companii ameriacne. Moat îşi va prelua atribuţiile ca director executiv începând din luna iunie a acestui an. În luna aprilie, T-Mobile UK a numit un nou director executiv de marketing pentru a ajuta operaţiunile companiei să iasă din perioada dificilă.

La sfârşitul lunii martie, Richard Moat a decis să plece din poziţia de director executiv al Orange România, din motive personale, după patru ani de mandat, interimatul fiind asigurat de actualul director comercial al operatorului de telefonie mobilă, Thierry Millet. Moat a făcut parte din echipa Orange timp de 17 ani, iar din septembrie 2004 a deţinut funcţia de director general al Orange România. El a mai avut funcţii similare în cadrul Orange în Thailanda şi Danemarca.

Deutsche Telekom este cel mai important acţionar minoritar al grupului elen OTE, prezent în România prin Romtelecom, Cosmote şi Germanos.


×
Subiecte în articol: IT director