x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Garmin lansează seria nüvi 2400

Garmin lansează seria nüvi 2400

07 Ian 2011   •   16:19
Garmin lansează seria nüvi 2400

Noua serie de sisteme de navigaţie personală integrează un display mare de cinci inch şi mai multe funcţii opţionale, precum navigaţie prin comandă vocală, update-uri la hartă şi la alertele de trafic, dar şi calculare şi planificare a rutei cu ajutorul tehnologiei Garmin nuRoute. 

Seria nüvi 2400 cuprinde patru modele: nüvi 2460LMT, nüvi 2460LT, nüvi 2450LM şi nüvi 2450. Modele ce integrează navigarea cu ajutorul comenzilor vocale permit utilizatorilor să controleze dispozitivele cu ajutorul vocii, păstrând privirea  la drum şi mâinile pe volan.

Conectivitatea Bluetooth le permite utilizatorilor să apeleze şi să primească apeluri când dispozitivul este cuplat cu un telefon compatibil. Modelele ce dispun de alerte de trafic pe viaţă îi anunţă pe şoferi de ambuteiaje şi drumuri în construcţie şi sugerează rute alternative. Dispozitivele care dispun de update-uri de hartă pun la dispoziţia şoferilor hărţi şi puncte de interes îmbunătăţite, de patru ori pe an.

Toate modelele dispun de tehnologia nuRute, cu funcţiile de rutare predictivă trafficTrends şi myTrends. Cu ajutorul trafficTrends, nüvi memorează automat fluxul traficului pentru a îmbunătăţi calcularea rutei şi a predicţilor timpului estimat al sosirii bazat pe ora zilei şi ora săptămânii. Cu ajutorul myTrends, nüvi va începe să anticipeze, în timp, o rută preferată, imediat ce dispozitivul este pornit.

Modelele din seria nüvi 2400 vor avea preţuri ce variază de la 190 Euro la 265 Euro şi vor fi disponibile în primul trimestru al anului. 

×
Subiecte în articol: ces 2011