x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget HIFIARENA - Mai puţină "înghesuială" la show-ul audio-video

HIFIARENA - Mai puţină "înghesuială" la show-ul audio-video

de Alexandru Radescu    |    14 Noi 2008   •   00:00

A VI-a ediţie a Romanian Home Entertainment Show-HIFIarena a debutat ieri sub sloganul "Vino să auzi!". În ciuda anunţului organizatorilor cu privire la numărul în creştere al produselor expuse, comparativ cu anul trecut, evenimentul nu mai reuşeşte să aducă aparatura high-end de la nivelul ediţiilor 2005-2006.



Cu toate acestea, nu lipsesc principalele atracţii ale expoziţiei: linii audio de zeci de mii de euro sau amplificatoare pe lămpi. Astfel, în acest an la HIFIarena vă puteţi delecta auzul în preajma unui echipament pe lămpi Jadis (10.000 de euro) sau cu linia norvegiană Electrocompaniet (55.000 de euro). Că tot vin Sfintele Sărbători şi scoatem colindele lui Hruşcă.

TELECOMANDĂ ŞI HDTV
Pentru admiratorii luxului marca Bang&Olufsen, în acest an danezii au adus şi telecomanda dezvoltată pe o platformă a firmei româneşti IP Devel. Este vorba de modelul Beo 5, un dispozitiv care poate asigura controlul echipamentelor audio-video, dar şi al luminii sau al draperiilor, dacă există la bază un sistem dezvoltat de compania daneză. Preţul telecomenzii este de 2.000 de lei. De asemenea, tot la HIFIarena, care se desfăşoară până duminică, compania iNes a lansat un pachet de programe HDTV pe platforma IPTV a companiei. Pachetul include şapte programe HD şi compania intenţionează să-l extindă anul viitor.

×
Subiecte în articol: IT