x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

de Jurnalul National    |    11 Mar 2008   •   00:00

Clienţi. Orange România a anunţat atingerea pragului de 10 milioane de clienţi, jumătate dintre aceştia fiind ad

Clienţi. Orange România a anunţat atingerea pragului de 10 milioane de clienţi, jumătate dintre aceştia fiind adăugaţi în portofoliul operatorului în ultimii trei ani. Anul acesta operatorul va dezvolta serviciile de date şi va creşte viteza de transfer până la 14,4 Mbps. La sfârşitul anului 2007, operatorul a raportat venituri de 1,234 miliarde de euro, în creştere cu 24% faţă de 2006.

 

Antene. Ca urmare a articolului “Controversa privind antenele GSM continuă‘‘ (apărut la 6 martie), în care erau prezentate, printre altele, reacţiile determinate de amplasarea unei antene într-un cimitir din Ocna Sibiului, Vodafone România, proprietarul respectivei antene, ne-a informat că în octombrie 2007 specialiştii ANRCTI  au efectuat măsurători ale câmpului electromagnetic pentru respectiva staţie de bază, în prezenţa a 5 locuitori din Ocna Sibiului. Valorile înregistrate au fost cu mult mai mici decât limitele impuse de legislaţie, interpretarea oficială a rezultatelor urmând să fie dată publicităţii de către Institutul de Sănătate Publică. 

 

Phishing. Fraudarea prin e-mail (phishing-ul) reprezintă principala sursă de venit în unele oraşe româneşti, este de părere un director al companiei de licitaţii online eBay, Mark Lee, citat de site-ul silicon.com. Cele mai multe atacuri de tip phishing asupra clienţilor eBay provin din România, unde nu există o teamă faţă de pedepse reale în aceste cazuri.

×
Subiecte în articol: IT