x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

de Jurnalul National    |    12 Mar 2008   •   00:00

12 martie 2008: Gecad a lansat o nouă versiune a soluţiei de mesagerie electronică Axigen.

SOFTWARE. Gecad a lansat o nouă versiune a soluţiei de mesagerie electronică Axigen. Mail Server 6.0 ajută furnizorii de servicii ce oferă găzduire pentru domenii web sau pentru email să adauge funcţionalităţi de colaborare clienţilor care le soli­cită. De asemenea, a fost lansată şi Enterprise Edition, ediţie destinată companiilor a căror activitate se bazează pe colaborarea dintre angajaţi şi folosirea în comun a tuturor resurselor electronice.

 

TRAFIC DE MĂRŢISOR. În ziua de 8 martie, traficul de SMS-uri a crescut cu 20% faţă de o zi obişnuită în reţeaua Cosmote. Urările făcute în această zi au determinat şi o creştere cu 13% a traficului de voce. Şi în ziua de 1 martie a fost înregistrată o creştere cu 10% a me­sajelor trimise de clienţii operatorului, care a lansat recent două noi extraopţiuni pentru cei care vor să comunice mai mult.

 

PLĂŢI ONLINE. Anul acesta se vor face plăţi online prin card în valoare de peste 50 de milioane de euro, cu 50% mai mult decât anul trecut, potrivit directorului general al Romcard, Marin Mitroi. Se aşteaptă efectuarea unui număr de 675.000 de tranzacţii, în condiţiile în care în prima parte a anului s-au efec­tuat circa 53.000 de tranzacţii lunar. În acest fel, plăţile online prin card vor reprezenta 30-40% din piaţa totală de comerţ electronic.

×
Subiecte în articol: IT