x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

de Jurnalul National    |    14 Mar 2008   •   00:00

14 martie 2008: Garmin a lasnat nüvi 860, un sistem de navigare portabil care include funcţia de recunoaştere a vocii.

RETAIL. Vânzările prin credite pe piaţa locală de retail electronic, electrocasnic şi IT&C vor înregistra o creştere de 35%-40% comparativ cu 2007, pe fondul diversificării ofertelor financiare, precum şi al creşterii interesului clienţilor pentru achiziţiile efectuate prin intermediul sistemelor de credite, potrivit estimărilor Flamingo. Produsele electrocasnice au  contribuit cu 30% la totalul vânzărilor prin credite operate de către retailer, în timp ce produsele electronice au deţinut o cotă de 25%, după primele trei luni ale anului.

 

I-MODE. Serviciul autogari.ro este diponibil pe portalul i-mode de la Cosmote. Site-ul furnizează informaţii privind orarul curselor, preţul biletelor şi date de contact ale companiilor care operează aceste curse. Conform rapoartelor de trafic pentru anul 2007, cele mai po­pulare categorii i-mode au fost Jocuri, Tonuri de Apel & Wallpapers, ştiri şi Divertisment.

 

GPS. Garmin a lasnat nüvi 860, un sistem de navigare portabil care include funcţia de recunoaştere a vocii. Utilizatorii ajustează un dispozitiv push-to-talk wireless la volan care va fi folosit pentru a activa comenzile vocale. Modelul dispune de un ecran touchscreen de 4,3 inci (480x272 pixeli), este încărcat cu hărţile Europei şi va fi disponibil în al doilea semestru al anului, la preţul de 700 euro.

×
Subiecte în articol: IT