x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

20 Mar 2008   •   00:00

Phishing. În ultimele zile mai mulţi clienţi ai băncilor Bancpost, BCR şi Raiffeisen au fost ţinta unor atacuri de tip phishing, modalitate de fraudare prin e-mail, arată BitDefender. În cazul primelor două bănci datele indică acelaşi autor al atacurilor, mesajele trimise clienţilor având acelaşi conţinut, fiind trimise de la acelaşi IP şi ducând către acelaşi server de găzduire.

Phishing. În ultimele zile mai mulţi clienţi ai băncilor Bancpost, BCR şi Raiffeisen au fost ţinta unor atacuri de tip phishing, modalitate de fraudare prin e-mail, arată BitDefender. În cazul primelor două bănci datele indică acelaşi autor al atacurilor, mesajele trimise clienţilor având acelaşi conţinut, fiind trimise de la acelaşi IP şi ducând către acelaşi server de găzduire. Mesajele cereau clienţilor să îşi actualizeze datele conturilor de online banking sau să răspundă la câteva întrebări referitoare la serviciile băncii în schimbul a 20 de euro.

 

 

Cosmote. Pierderile nete ale Cosmote România au crescut cu 29,2% anul trecut, la 118,4 milioane de euro, pe fondul deprecierii leului, dar şi al investiţiilor derulate în principal în infrastructură. În acelaşi timp, veniturile operatorului au crescut cu 255,5%, până la 155,6 milioane de euro. În 2007, cota de piaţă a companiei a ajuns la 16%, cu 3,616 milioane de persoane în baza de clienţi. 

 

 

Monitoare X. BenQ a lansat ieri în România seria X de monitoare LCD (X900, X2000W şi X2200W) cu timp de răspuns 8ms (Motion Picture Response Time) şi destinate gamerilor. “Estimăm că în România se vor vinde în acest an peste un milion de monitoare, cu 10-15% mai mult faţă de 2007”, a declarat directorul de marketing al filialei, Bobby Durbac. În opinia lui Durbac, vânzările locale de notebook-uri vor depăşi valoric desktop-urile, în acest an, iar ca volum rocada se va produce peste 2-3 ani.

 

×
Subiecte în articol: IT