x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

de Jurnalul National    |    25 Mar 2008   •   00:00

25 martie 2008: Website-ul pe care un politician olandez intenţiona să îl folosească pentru lansarea unui film care ar conţine un mesaj critic la adresa islamismului a fost închis

CENZURĂ. Website-ul pe care un politician olandez intenţiona să îl folosească pentru lansarea unui film care ar conţine un mesaj critic la adresa islamismului a fost închis. Pe fitnathemovie.com apare un mesaj care informează că este investigată încălcarea politicii serviciului care găzduieşte site-ul. Filmul de 15 minute, Fitna, descrie Islamul ca “inamicul libertăţii”, potrivit politicianului Geert Wilders, citat în ediţia online a BBC. Filmul a fost deja condamnat de mai multe ţări musulmane.

 

CAMERA DIGITALĂ. BenQ a lansat o nouă cameră digitală de 8 megapixeli, DSC X800, cu o grosime de 9,8 mm. Camera este echipată cu un ecran LCD cu dia­gonala de 3 inchi, obiectiv cu zoom optic 3x şi poate fi folosită şi pe post de player multimedia portabil, făcând posibilă vizualizarea înregistrărilor video în format MPEG4 sau ascultarea melodiilor în format MP3. DSC X800 este dotată cu funcţia Super Shake Free, prin care sunt eliminate distorsiunile nedorite, cauzate de mişcări accidentale în timpul fotografierii.

 

TELEFOANE. Samsung a lansat pe piaţa autohtonă modelul SGH-J700, telefon slide cu o cameră de 1.3MP şi un ecran color de 2 inchi. Modelul este dotat cu funcţiile Mesaj SOS şi Mobile Tracker, prin care posesorii lor pot fi înştiinţaţi dacă a fost introdus în telefon un alt SIM decât cel care le aparţine fără acordul lor.

×
Subiecte în articol: IT