x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

de Jurnalul National    |    26 Mar 2008   •   00:00

26 martie 2008: Un joc adresat fetelor cu vârste cu­prinse între 9 şi 16 ani le încurajează pe acestea să facă operaţii estetice şi să adopte diete extreme pentru personajele virtuale pe care le deţin

CONTROVERSĂ. Un joc adresat fetelor cu vârste cu­prinse între 9 şi 16 ani le încurajează pe acestea să facă operaţii estetice şi să adopte diete extreme pentru personajele virtuale pe care le deţin, asi­gurându-le astfel o imagine perfectă, informează timesonline.co.uk. Jocul, care a atras 200.000 de membri în Marea Britanie la doar o lună de când a fost lansat, a fost condamnat de părinţi şi de experţi în sănătate, aceştia apreciind că jocul este la fel de periculos precum site-urile care încurajează anorexia. Jocul a stârnit controverse şi în Franţa, unde a reuşit să strângă 1,2 milioane de ju­cători. Înregistrarea pe site este gratuită, dar jocul “face” bani in taxarea mesajelor trimise de utilizatori pentru a primi bani virtuali pe care să îi chel­tuiască îngrijindu-şi persona­jul virtual.

 

CÂŞTI. Sony a lansat o nouă gamă de căşti din care fac parte seriile MDR-EX700LP, MDR-AS Active şi modelul PFR-V1. MDR-EX700LP sunt căşti intra-auriculare, cu dispozitivul intra-auricular din silicon hi­brid, în şapte dimensiuni, difuzor de 16 mm şi diafragmă cu mai multe straturi pentru acurateţea sunetului. Modelele din seria MDR-AS Active au un difuzor de 13,5 mm, fiind concepute în special pentru a sta fixe în timpul activităţilor fizice in­ten­se. Mo­delul PFR-V1 este potrivit pentru dispozitivele hi-fi, console sau experienţe home cinema.

×
Subiecte în articol: IT