x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget INFO

INFO

20 Ian 2007   •   00:00

Securitate. Un virus informatic din categoria "troian" si care utilizeaza informatiile despre furtunile care matura Europa s-a propagat cu mare viteza in lumea intreaga, a anuntat F-Secure. Virusul apare in e-mail cu subiectul "230 de morti din cauza unei furtuni in Europa" si are atasate diverse fisiere cu titlurile "Full Clip.exe", "Full Story.exe", "Read More.exe" sau "Video.exe".

RomTelecom. Directorul general al RomTelecom, James Hubley (foto), va parasi in perioada urmatoare conducerea operatorului de telecomunicatii, potrivit Mediafax, care citeaza surse de pe piata telecom. Anuntul plecarii lui Hubley vine la mai putin de o luna dupa cea a directorului comercial Pieter Bakker. Bakker a parasit RomTelecom ca urmare a eliminarii functiei sale din organigrama operatorului. In locul lui Hubley va fi numit un manager grec.

Roaming. Abonatii Orange Romania pot activa gratuit, pana la 28 februarie, o optiune care permite reducerea cu 30% a costurilor apelurilor pentru primele 30 de minute de convorbiri in roaming in statele UE si Elvetia. Optiunea poate fi activata in perioada 12 ianuarie-28 februarie 2007.

Laptop. Japonezii de la Panasonic au prezentat ultima lor inventie: un laptop pe care nu il vom mai purta ca pe un ou. Echipat cu procesor Intel Centrino dual, modelul CF-R6 are tastatura rezistenta la apa, iar carcasa rezista la soc. Potrivit testelor facute de companie, sistemul n-ar trebui sa sufere prea mult daca a cazut de pe un birou de circa 80 de centimetri inaltime. Laptopul din gama "Let’s note" va aparea pe piata la sfarsitul lunii ianuarie.

×
Subiecte în articol: IT