x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

04 Mai 2005   •   00:00


  • 5 mai 2005
  • CONTINUA INSCRIERILE LA INTERNETICS. Perioada de inscriere in concursul Internetics a fost prelungita pana maine, ora 18:00. Concursul Internetics, de recunoastere a performantei in domeniul comunicarii digitale, este structurat pe 7 sectiuni: site-uri de informatii, site-uri de prezentare, site-uri de servicii si tranzactii online, site-uri de divertisment si comunitati online, aplicatii pe suport CD-ROM, advertising multimedia si web agentia anului. Inscrierile in concurs se fac online, accesand pagina de Internet a proiectului, www.internetics.ro.

    SI INDIA VREA FABRICA INTEL. Ministrul indian al Tehnologiei Informatiei, Dayanidhi Maran, se va deplasa luna aceasta in Statele Unite pentru a se intalni cu conducerea Intel, in incercarea de a atrage investitiile companiei, in detrimentul Chinei.

    Directorul executiv al Intel, Craig Barrett, a anuntat, in timpul unei vizite desfasurate anul trecut in India, ca aceasta tara se afla pe lista locatiilor posibile pentru construirea unei noi unitati pentru producerea de chip-uri.

    NOI RESURSE DE NUMEROTATIE. Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii a acordat noi resurse de numerotatie companiilor Romania Data Systems, Fast Corporation si Vitanic Ro. In urma achizitiei intregului pachet de actiuni al companiei PC-Net Data Network, RDS preia resursele de numerotatie acordate companiei, precum si drepturile si obligatiile ce decurg din utilizarea acestora. Astfel, compania Romania Data Systems a preluat 500.000 de numere geografice din domeniul 0Z=03 pentru servicii de telefonie fixa si 3.000 de numere pentru furnizarea de servicii diverse din domeniul 0Z=08.

    PIERDERI LA SONY. Compania japoneza Sony a anuntat pierderi de 411 milioane de euro in primul trimestru al anului. Cifra vanzarilor s-a redus cu 4,2%, ajungand la 12 miliarde de euro, fata de 12,9 miliarde de euro in acelasi trimestru al anului trecut. Vanzarile s-au redus in special in cazul telefoanelor mobile, player-elor portabile, televizoarelor cu ecran plat.

    Grupaj realizat de Alexandru Radescu
    ×
    Subiecte în articol: IT