x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

18 Apr 2007   •   00:00
ROAMING. Zapp şi-a lansat serviciul de roaming, disponibil prin achiziţionarea unei cartele SIM cu toate datele asociate profilului de client Zapp, pentru 10 USD, plus TVA. Convorbirile au tarif unic/minut pentru cele două zone de tarifare.

LANSARE. Google AdSense pentru Căutare şi AdSense pentru Conţinut pot fi utilizate de site-urile şi portalurile româneşti. Un site local poate oferi astfel pentru o căutare rezultatele găsite de Google sau poate atrage bani prin postarea de anunţuri Google relevante.

PENTRU PĂRINŢI. Portalul Gradinite.com a fost relansat, la trei ani de la apariţie. Acesta se adresează părinţilor ce au copii cu vârste între 2 şi 12 ani, care pot găsi astfel informaţii despre grădi-niţe, şcoli, agenţii de babysitting sau petreceri pentru copii.

APPLE TV.Iris a lansat ieri pe piaţa românească Apple TV, un dispozitiv cu ajutorul căruia poţi vedea pe plasma din sufragerie filmele sau fotografiile stocate pe orice PC din casă. Face streaming video de pe internet, are suport wi-fi şi costă 1.060 de lei.

×
Subiecte în articol: IT