x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info IT - 12 iunie 2007

Info IT - 12 iunie 2007

de Jurnalul National    |    12 Iun 2007   •   00:00

Business. IBM a prezentat o ofertă de 749 de milioane de dolari pentru preluarea companiei suedeze de software Telelogic, propunere recomandată de conducere acţionarilor. Oferta IBM, de 21 de coroane suedeze pe acţiune, este cu 21% mai mare decăt cotaţia consemnată de titlurile Telelogic la inchiderea tranzacţiilor din 31 mai, cănd compania a anunţat că a primit o propunere de preluare.

Â

Teleco. Operatorul Cosmote Romănia a lansat o nouă campanie de imagine şi un nou slogan, "Alături de tine", inlocuind astfel sloganul de lansare, "In touch with life". De asemenea, culoarea operatorului a suferit schimbări, transformăndu-se intr-un verde pal. Baza de clienţi a depăşit 2 milioane de utilizatori in aprilie 2007, o cotă de piaţă de peste 10%. (Alexandru Rădescu)

Â

Software. Gecad a lansat o nouă versiune a soluţiei de mesagerie electronică Axigen Mail Server 4.0., care se adresează atăt companiilor ce utilizează propriul server de e-mail, căt şi furnizoriilor de servicii internet. Interfaţa WebMail a versiunii 4.0 este disponibilă in 13 limbi, acesta fiind rezultatul unui proiect in desfăşurare de localizare a soluţiei de mesagerie Axigen. Agenda Personală oferă utilizatorilor funcţii cum ar fi calendarul, lista de sarcini, jurnalul, observaţiile şi suportul pentru colaborări. (Alexandru Rădescu)

×
Subiecte în articol: IT